loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 1
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 2
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 3
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 4
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 5
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 6
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 7
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 1
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 2
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 3
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 4
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 5
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 6
Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall 7

Amazon Hot Sale Natal Lampu Ce RoHS LED Meteor Pancuran Rain string cahya Icicle Snowfall

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA tansah darmabakti kanggo riset lan pangembangan, produksi lan Advertisement saka Amazon Hot Sale Christmas Light Ce RoHS LED Meteor Shower Rain string light Icicle Snowfall. Iki dirancang saka kabutuhan pelanggan. Ing mangsa ngarep, WENDA bakal mbukak saluran kanggo ngenalake bakat, lan nambah kapabilitas inovasi teknologi kanthi ngenalake talenta sing luwih pinunjul minangka dhukungan intelektual, supaya bisa entuk pembangunan sing luwih apik lan luwih cepet.

    Panggonan Asal:zhejiang, chinaJeneng merek:wenda
    Tegangan Input (V):220Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Jeneng Liburan:Natal
    Dhukungan Dimmer:OraGaya:E27 dipimpin tabung meteor salju
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Tegangan:220VDaya Rated:6w
    Warna cahya:Putih resikAplikasi:Dekorasi njaba
    Bahan:PlastikSertifikat:CE ROHS
    Garansi:2 taunTipe:E27

    220v ningbo kelangan putih anti banyu E27 mimpin snowfall cahya meteor kanggo natal lan ruangan dekorasi udan snowfall tabung cahya

    Deskripsi Produk
     
     
    jeneng E27 dipimpin tabung meteor salju
    voltase 220v
    werna putih keren
    dawa 50 cm
    daya 6w
    LED SMD2835
    sertifikasi CE, ROHS


     

     

     

    Produk sing gegandhengan

    siap kirim (klik gambar) 

     

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Informasi Perusahaan

     

    FAQ

     

    Sertifikasi

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect