loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 1
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 2
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 3
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 4
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 5
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 6
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 7
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 1
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 2
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 3
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 4
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 5
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 6
- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 7

- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Minangka salah siji saka produk paling populer, rega Pabrik Dekorasi Natal Modern dipimpin lampu tali Full werna PVC dipimpin lampu tali menang nambah popularitas. Sawise rega Pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full color PVC dipimpin lampu tali diluncurake, kita nampa umpan balik sing apik, lan para pelanggan percaya yen jinis produk iki bisa nyukupi kabutuhan dhewe. Wiwit diadegaké, WENDA tansah tundhuk karo standar internasional lan standar etika sing dhuwur, saéngga nawakake produk sing bisa dipercaya. Kita mesthi ngetutake prinsip bisnis 'kejujuran& integritas', sing njamin layanan sing paling dipercaya dikirim menyang saben pelanggan.

    Panggonan Asal:zhejiang, chinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:junekim0065Aplikasi:preian
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:PC TubeCRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220vFluks Luminous Lampu (lm):70
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Indeks Rendering Warna (Ra):80
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000


    Deskripsi Produk
    Jeneng barangLampu tali sing dipimpin
    Merk jeneng wenda
    Tegangan Input 220v
    daya 0.06w / Led
    warna LED 

    putih anget, putih dingin, abang, biru, kuning lan warni-warni

    Jeneng preianNatal
    LED

    1m / 36 led

    dawa
    10M disesuaikan
    Nglindhungianti banyu
    Bahan
    PVC

     

    - Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 8- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 10- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 12- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 14- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 16    

    Produk Utama
    - Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 18- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 20- Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 22
    Informasi Perusahaan

     

    - Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 24

    Kemasan& Pengiriman

    - Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 26

    Sertifikasi

    - Rega pabrik Dekorasi Natal modern dipimpin lampu tali Full warna PVC dipimpin lampu tali 28 

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect