loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 1
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 2
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 3
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 4
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 5
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 6
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 7
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 1
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 2
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 3
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 4
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 5
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 6
7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu 7

7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Christmas Party Holiday lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Tansah emphasis ing asil dandan saka riset lan pangembangan, WENDA wis pungkasanipun dikembangaké 7 Mode 10M LED String Fairy Light kanggo Wedding Natal Party Holiday cahya. Produk kanthi properti lan fitur sing luwih apik dijangkepi bakal mimpin tren industri kasebut. Data sing diukur nuduhake yen memenuhi syarat pasar. WENDA bakal nyedhiyakake layanan sing berkualitas, lan menehi pengalaman sing luwih apik kanggo para pelanggan. Kanthi cara iki, perusahaan bisa terus nguatake kekuwatane ing masa depan ing inovasi teknologi lan ngupayakake nggawe rantai ekologis produk lengkap.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:wenda
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):24v
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):70Fluks Luminous Lampu (lm):40-50
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-25-40 ℃Indeks Rendering Warna (Ra):80
    dawa:10mJeneng Liburan:Natal
    Dhukungan Dimmer:OraGaya:lampu led string
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000Dianggo:Dekorasi ruangan
    Warna LED:Werna pirang-pirang

    Deskripsi Produk
     
    Item No  BD-230V-400L W/C
    Merk jeneng  wenda 
    Tegangan input  220V
    Merek asale zhejiang, china
    warna LED  biru/ijo/RGB/abang/kuning/anget putih/dingin putih/ungu
    nggunakake  Taman, Natal, Ornamen, Dekorasi Pernikahan 
    Layanan
    OEM, ODM
    dawa 10m
    Rating IP ip 44
    ndhukung Dimmer NO

     

    Produk Utama
    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect