loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 1
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 2
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 3
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 4
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 5
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 6
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 7
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 1
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 2
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 3
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 4
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 5
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 6
WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights 7

WENDA - IP65 Warna ganti outdoor merry led christmas string lights RGB led string lights

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis tansah ditempelake wigati kanggo titik pain saka industri. Produk sing mentas diluncurake dikembangake khusus kanggo ngatasi titik nyeri ing industri, sing ngrampungake titik nyeri industri lan digoleki kanthi antusias dening pasar. IP65 Werna ngganti lampu senar natal sing dipimpin merry RGB bisa mbantu perusahaan ngadeg ing lingkungan sing kompetitif lan dadi pimpinan industri kanthi cepet. WENDA ditemtokake manawa kita bakal nandur modal luwih akeh kanggo nambah kekuwatan R&D lan ngumpulake luwih akeh talenta ing industri kasebut, loro-lorone bisa menehi kontribusi gedhe kanggo pangembangan jangka panjang perusahaan kita.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000dawa:12m/180leds, 5m/50leds
    Jeneng Liburan:Natal, pesta, weddingDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:lampu stringLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:Lampu string LED RGBBahan Kawat:Kawat karet
    Warna kabel:Ireng, Putih, Ijo, Biru, Abang, KuningDisambungake:ya wis
    Dianggo:Dekorasi ruanganFungsi:remot kontrol

    Presentasi produk
    Deskripsi Produk
    Aplikasi
    njobo&Lampu fariy sing dipimpin komersial kanggo latar mburi, taman, pesta, dekorasi pesta lan karismas.
    Item No
    SZ-SL03
    Jeneng produk
    Lampu string RGB Led 
    Bahan
    Kabel karet
    Warna Kabel
    Ireng / putih / ijo / biru / abang / kuning
    dawa
    5m/50 led
    Tegangan / Daya
    AC 230V, 50Hz
    Emiting werna
    RGB/putih dingin/biru/ijo/abang/ungu/kuning/biru muda
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Gambar rinci
    RGB
    abang
    Ijo
    biru
    kuning
    wungu
    Putih kadhemen
    Biru cahya
    RGB
    rincian liyane 
    Rong jinis led wangun: Flat head led / Round head led







    Led ukuran awak: 7mm








    Kabel Karet: H03RN-F
    Miturut Kawat Tembaga: 1x0.5mm2











    Dhiameter njaba kabel: 3.2mm










    KONTROL LED RGB






    Remote kontrol: akeh fungsi mlumpat  luntur Flash putih ngoyak Mantep Flash metu ombak Auto Dawane 1.5m Kabel Daya : VDE H05RN-F 2X0.75mm2 Dawane 1,5m Kabel Daya: VDE H05RN-F 2X1.0mm2 Plug kabel daya EU/AU/UK 230V 24V Kabel Karet warna putih anget10m / 100leds utawa 10m / 120ledsDisambungake, Waterproof IP44 230V 24V Kabel Karet warna putih DINGIN10m / 100leds utawa 10m / 120ledsDisambungake, Waterproof IP44 230V 24V Kabel Karet Kabel RED 12m/180ledsDisambungake, Waterproof IP44 Kabel Karet 230V 24V WARNA10m / 100leds utawa 10m / 120ledsDisambungake, Waterproof IP44 Packing&Pengiriman MOQJumlah PCS/CTNUkuran karton/CMBobot reged KGS/CTNWektu PangirimanPelabuhan PangirimanCara Pengiriman100 pcs10 pcs/ctn48*38*40cm21 kg/ktnAdhedhasar jumlahNingbo, Shanghai, ShenzhenMiturut segara, Miturut udhara, Miturut express Sertifikat Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&ODMpesenan. Apa milih produk acurrent saka katalog utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ingbasis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect