loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 1
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 2
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 3
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 4
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 5
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 6
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 7
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 1
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 2
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 3
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 4
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 5
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 6
E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu 7

E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lampu Bohlam anti banyu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanthi kawruh pasar sing akeh, kita wis bisa nyedhiyakake Soket E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lights Waterproof Bulb. E27 Dropped Sockets LED Outdoor Commercial String Lights Waterproof Bulb kanthi rega sing cukup, kinerja sing apik lan kualitas sing apik banget, wis entuk pangenalan saka para pelanggan. Ngandelake produk sing apik lan strategi pemasaran sing wicaksana, WENDA yakin manawa kita bakal entuk pangsa pasar gedhe ing mangsa ngarep lan uga entuk manfaat kanggo para pemangku kepentingan.

    Panggonan Asal:zhejiang chinaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:junekim 0024Aplikasi:Taman
    Tipe barang:Cahya StringsRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:Kabel karetCRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220vFluks Luminous Lampu (lm):40-80
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    jeneng produk:E27 Drop Round kabel festoon lampu sabuk

    LED kulkas bohlam E14 mimpin lampu wengi cilik anti banyu dipimpin lampu jagung kanggo panggunaan njero ruangan lan kulkas

    Deskripsi Produk

     

    Merk  asale zhejiang, china
    daya 
    Max 15W kanggo saben soket
    Tegangan
    AC220-240V, 50Hz
    Warna Kabel
    Ireng lan putih
    Cocokake bohlam
    E27
    Angkat wektu  30000h
    dawa
    5M, 10M, 20M utawa Custom
    Jarak
    50cm, 100cm utawa Custom
    Plug
    Kabel daya AU/EU/UK 1.5m
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci

     

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Sertifikasi

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect