loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 1
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 2
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 3
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 4
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 5
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 6
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 7
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 1
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 2
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 3
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 4
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 5
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 6
Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin 7

Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis dadi salah sawijining pimpinan industri amarga nyedhiyakake produk sing berkualitas kanggo para klien lan bisa uga perusahaan bisa entuk kemajuan sing luwih gedhe ing mangsa ngarep. Sawise lampu hiasan Natal sing dipimpin lampu tali anti banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin diluncurake, kita nampa umpan balik sing apik, lan para pelanggan percaya yen jinis produk iki bisa nyukupi kabutuhan dhewe. Kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan, WENDA ndhukung lampu hiasan Natal sing dipimpin lampu tali sing tahan banyu 100m dawa ruangan ngganti lampu tali sing dipimpin.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-RL01Aplikasi:Taman Tema
    Tipe barang:Lampu TaliRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:PVCTegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 45
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Warna sing dipancarake:abangjeneng item:Led lampu tali
    dawa:1m-100m, nampa customizedLed Qty:36 pcs/meter
    Diameter njaba:10 mmTipe Led:DIP
    Efikasi Luminous (lm/w):40CRI (Ra>):85
    Daya lampu:10

    Lampu dekorasi Natal dipimpin lampu tali tahan banyu 100m dawa ruangan ganti warna lampu tali dipimpin

    Panuku Umpan Balik

     

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo:
    1. liburan, pesta, taman, wedding, Natal, Grosir,
    2. digunakake ing proyek cahya kutha, outline bangunan, jembatan, modeling desain,
    3. Wujud DIY,dekorasi mebel,motif snowflake,motif huruf lan kewan lan sapanunggalane.

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    RL01

    Jeneng barang:

    Led lampu tali

    Bahan:

    PVC

    Tegangan Output/Daya:

    220V/10W

    dawa:

    1m-100m, nampa selaras

    Jumlah Led:

    36 pcs/meter

    Diameter njaba:

    10 mm

    Tipe Led:

    DIP

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget/Putih dingin/Abang/Ijo/Biru/Kuning/RGB

    Warna Tem:

    Putih anget (2700-3000k), Putih dingin (6000-6500k)

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40 ℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    2000m

    Packaging:

    100m / muter / karton

    Ukuran karton:

    Ukuran: 33.5*33.5*28cm (0.031cbm/ctn)

    Bobot reged:

    18 kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

     

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

     Packing: 100m/roll/karton 
    Ukuran karton: 33.5*33.5*28 cm 
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa selaras 20M, 30M saben senar. bêsik sing dipimpin bisa disesuaikan kanggo sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect