loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 1
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 2
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 3
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 4
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 5
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 6
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 7
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 1
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 2
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 3
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 4
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 5
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 6
WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor 7

WENDA - Tabung PC Luar Ruangan Lampu Natal Salju E27 B22 Berkedip Lampu Hujan Meteor LED Lampu Meteor

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA tansah nyawisake upaya tanpa wates kanggo riset lan pangembangan produk. Wiwit dibukak, Outdoor PC tabung lampu Natal snowfall e27 b22 sumunar dipimpin lampu udan meteor wis nampa soyo tambah pangalembana saka pelanggan. WENDA bakal tansah dipimpin dening dikarepake pasar lan ngormati wishes pelanggan. Adhedhasar umpan balik sing diwenehake dening para pelanggan, kita bakal nggawe owah-owahan ing pangembangan produk supaya bisa ngasilake produk sing paling marem lan nguntungake.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):4100K (Putih Netral)Rating IP:IP44, IP65
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):50
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25-45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80dawa:5m, 10m, 15m, 30CM, 50CM, 100CM
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:ya wis
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):50000
    jeneng item:Lampu meteor saljuBahan:PC
    Dasar soket:E27,B22,E14Jumlah LED:48 LEDs / 96 LEDs / 120 LEDs

    Presentasi produk
    Deskripsi Produk
    Dekorasi Natal salju salju lampu meteor, IP44 anti banyu kanggo, Pesta, Pernikahan, Taman, Patio lan liya-liyane.
    Jeneng produk
    Lampu meteor salju
    Bahan
    tabung PC / diameteripun 30mm
    Tegangan / Daya
    AC 220-240V
    Jinis Lamp-house
    E27 /E14/B22
    dawa
    30cm, 50cm, 100cm
    Jumlah led
    48 LEDs / 96 LEDs / 120 LEDs
    warna
    Kelip-kelip putih keren
    Fungsi
    Waterproof IP44
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci





    Meteor salju sing dipimpin lampu
    AC 220-240V
    Kelip-kelip putih keren






    Bahan PC tube
    LED pindho SMD2835
    Cahya efisien dhuwur





    Ana telung wadhah lampu kanggo milih
    E14/E27/B22









    Kita duwe telung dawa:
    30CM dawa dening 48leds pindho pasuryan dipimpin
    50CM dawa dening 96leds pindho pasuryan dipimpin
    100CM dawa dening 120leds pindho pasuryan dipimpin






    Gaya gantung cocog karo kabel E27




    Tes cahya munggah









    Keren warna putih sumunar dipimpin cahya
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Packing
    Bobot reged
    Ukuran karton
    Pelabuhan loading
    cara pengiriman
    300 pcs
    66 pcs/ctns
    7,5 kg/ctn
    53.5*35*19cm
    Ningbo/Shanghai
    Kanthi segara, udara utawa ekspres
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect