loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 1
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 2
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 3
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 4
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 5
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 6
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 7
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 1
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 2
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 3
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 4
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 5
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 6
Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44 7

Lampu Natal Italia Luar Ruangan Lampu String Jalan 10m 6w Lampu Natal LED IP44

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Lampu Natal Italia ruangan ruangan 10m 6w lampu natal dipimpin IP44 dirancang ing macem-macem gaya lan ukuran sing beda-beda. Panggunaan teknologi sing terintegrasi kanthi apik nyumbang kanggo proses manufaktur kanthi efisiensi dhuwur. Wis dibuktekake manawa produk kasebut dibutuhake ing lapangan lampu Natal. Nggoleki jaman biyen, WENDA wis nindakake sing paling apik kanggo nggayuh tujuane ngladeni pelanggan kanthi produk lan layanan sing paling apik. Ing mangsa ngarep, kita bakal terus nambah kemampuan lan nganyarke teknologi kanggo nyedhiyakake produk sing luwih apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing saya tambah akeh.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Rating IP:IP44
    Tegangan Input (V):220Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):60
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Indeks Rendering Warna (Ra):80
    dawa:12m/180leds, 12m/180ledsJeneng Liburan:Natal, pesta, wedding
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):50000Jeneng barang:Lampu sorot led 12m
    Bahan Kawat:Kawat karetWarna kabel:Ireng, Putih, Ijo, Biru, Abang, Kuning
    Daya Rated:10,8wEfikasi Luminous (lm/w):40

    Presentasi produk
    Deskripsi Produk
    Aplikasi
    Lampu liburan ruangan lan njero ruangan kanggo pesta natal pesta pernikahan.
    Item No
    SZ-SL02
    Jeneng produk
    Lampu senar led 12m/180 led
    Bahan
    Kabel karet
    Warna Kabel
    Ireng / putih / ijo / biru / abang / kuning
    dawa
    12m / 180 led
    Tegangan / Daya
    230V/10.8W
    Emiting werna
    Putih anget/putih dingin/biru/ijo/abang/ungu
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Putih anget
    Putih kadhemen
    Werna biru

    Werna ijo


    Werna ungu


    Werna abang


    Gambar rinci

    Konektor


    Tipe Led


    Plug


    Lampu Peri sing gegandhengan




    230V 24V Kabel Karet warna putih anget
    10m / 100leds utawa 10m / 120leds
    Disambungake, Waterproof IP44




    230V 24V Kabel Karet warna putih DINGIN
    10m / 100leds utawa 10m / 120leds
    Disambungake, Waterproof IP44



    230V 24V Kabel Karet Kabel RED 12m/180leds
    Disambungake, Waterproof IP44



    Kabel Karet 230V 24V WARNA
    10m / 100leds utawa 10m / 120leds
    Disambungake, Waterproof IP44
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Jumlah PCS/CTN Ukuran karton/CM Bobot reged KGS/CTN Wektu Pangiriman Pelabuhan Pangiriman Cara Pengiriman 100 pcs 10 pcs/ctn 48*38*40cm 21 kg/ktn Adhedhasar jumlah Ningbo, Shanghai, Shenzhen Miturut segara, Miturut udhara, Miturut express Sertifikat Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&ODMpesenan. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ingbasis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect