loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 1
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 2
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 3
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 4
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 5
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 6
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 7
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 1
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 2
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 3
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 4
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 5
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 6
Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 7

Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Minangka fungsional, nyaman lan estetis, produk iki bakal dadi bagean penting ing urip manungsa. - Ngandika salah siji saka pelanggan kita.
    Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Sawise pirang-pirang wulan kerja pangembangan sing murka nanging migunani, WENDA wis sukses banget kanggo nggarap Ad Ningbo Hot Sales E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Lampu Strobo Putih 230v 1w Lampu Lilin Luar Ruangan 220v Plastik Clear SMD2835. Prodhuk diwenehake karo macem-macem fitur lan macem-macem aplikasi. Iku konsisten karo standar industri. Kanthi gati kanggo desain, Ad Ningbo Hot Sales E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Strobe Lamp White 230v 1w Outdoor Candle Lights 220v Plastic Clear SMD2835 dirancang dening tim perancang kita sing tansah cedhak karo tren industri lan tetep waspada kanggo malih.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-LSB01Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E27/B22/E14
    CRI (Ra>):85Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu LilinSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:E27 B22 E14 dipimpin lampu putih sumunarTipe Led:SMD2835
    Warna bohlam:cethadaya:1w
    Gaya:lampu kilatRating IP:IP44
    Garansi:2 taunjeneng produk:E27 Lampu Flashing Bulb Strobo Fairy Light Led Flash Bulbs


    Panuku Umpan Balik

    Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 9 

    Aplikasi

     Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 11

    Deskripsi Produk

      

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-LSB01

    Jeneng barang:

    E27 B22 E14 dipimpin lampu sumunar putih

    Bahan:

    Body plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V/1W

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27 B22 E14

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Putih sumunar

    Warna Tem:

    5000-6500K

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Packaging:

    10pcs / kothak njero, 100pcs / karton

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci
    Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 13Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 15Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 17Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 19
    Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 21Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 23Kualitas Ningbo Penjualan Panas E27 B22 E14 Led Flashing Bulb E27 Produsen Lampu Strobo | Wenda Deco 25
     
    Related Lampu Led

     

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect