loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 1
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 2
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 3
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 4
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 5
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 6
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 7
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 1
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 2
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 3
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 4
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 5
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 6
Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 7

Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Liwat pemeriksaan kualitas sing ketat sajrone proses kasebut, kualitas produk dijamin cocog karo standar industri.
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 8

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    IP65 Lampu sorot E27 bohlam strobo 230v abang ijo kuning biru werna B22 strobo bohlam 1w iku bakul panas uga dikenali dening pangguna ing saindhenging donya. Liwat aplikasi teknologi, WENDA wis nguwasani cara sing paling efisien lan ngirit tenaga kerja kanggo ngasilake produk kasebut. Nggambarake tren lan pangembangan industri paling anyar, bolam lampu kilat IP65 E27 bohlam strobo 230v abang ijo kuning biru werna B22 bohlam strobo 1w dirancang kanggo narik kawigaten manungsa waé. Kajaba iku, nduweni sawetara ciri sing apik banget, sing ndadekake nilai tambah. Ing pasar sing kompetitif iki, Lampu LED iki nduweni ruang apresiasi paling gedhe.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-SB01Aplikasi:Lampu dekorasi natal ing njaba
    Suhu Warna (CCT):3000Bahan Body Lampu:Plastik
    Tipe Dasar:E14/E27/B22CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):60
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Tipe:Bohlam plastik G45
    Sertifikasi:RoHS, ceSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing situs
    jeneng item:Lampu sorot led 230vTipe Led:SMD2835
    Rating IP:IP44Dasar lampu:E27/B22/E14
    Watt:1W, 2W


    Presentasi produk

    Kanggo dekorasi lawang kita, kayata natal, taman, pernikahan, pesta, garland patio lan liya-liyane

    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 9
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 11
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 13
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 15
    Deskripsi Produk
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 17
    Jeneng produk
    230V strobo led bohlam
    Bahan
    Plasitc
    Tegangan
    AC220-240V, 50Hz
    Frekuensi
    80 Nomer / Min
    Ukuran awak
    53x100mm
    Watt
    1W, 2W
    Jinis Lamp-house
    E27/E14/B22
    Sumber Led
    SMD2835: 6 LED/8 LED/18 LED
    warna
    Clear, Abang, Biru, Ijo, Kuning
    Fungsi
    Waterproof IP65, Shock-proof
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Layanan
    OEM, ODM
    Njamin
    1-Taun
    Gambar rinci
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 19
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 21
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 23
    E27
    B22
    E14

    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 25





    omah plastik karo 6leds / 8leds
    Akeh werna: Clear/Red/Blue/Green/Yellow





    E27 wadhah lampu karo nikel
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 27
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 29





    E27 wadhah lampu karo nikel





    E27 wadhah lampu karo nikel
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 31
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 33





    E27 wadhah lampu karo nikel





    Wadah lampu E27 karo kuningan

    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 35
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 37





    B22 wadhah lampu logam





    B22 wadhah lampu logam
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 39
    Kualitas IP65 bohlam lampu berkedip E27 bohlam strobo 230v merah hijau kuning biru warna B22 bohlam strobo 1w 41




    wadhah lampu E14 230V/1WKripik LED cahya dhuwur, SMD 2835pasuryan pindho 8leds230V/1WKripik LED cahya dhuwur, SMD 2835pasuryan pindho 8leds 230V/2WKripik LED cahya sing dhuwur,SMD 2835 18 ledPacking&PengirimanMOQPackingUkuran kartonBobot regedPelabuhan loadingcara pengiriman1000 pcs1 pcs/box, 100 pcs/ctn31X31X45cm9 kgnNingbo, ShanghaiMiturut segara, udhara, expressSertifikatProduk sing gegandhenganPambuka perusahaanIng Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect