loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 1
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 2
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 3
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 4
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 5
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 6
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 7
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 1
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 2
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 3
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 4
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 5
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 6
Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 7

Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality amazon outdoor string lights Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 9

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 10

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 11

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 12

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate
    Produk iki ora beracun. Assessment risiko kimia ing manufaktur wis apik lan kabeh zat sing bisa mbebayani diilangi.
    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 15

    FAQ

    1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2,10 yuta pesenan saka negara manca.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Sawise eksplorasi jangka panjang lan kerja keras, WENDA wis ngluncurake Taman Waterproof 5m 10m G50 Led Globe Bulb Festoon String Lights kanggo Dekorasi Pesta Pernikahan Luar Ruangan sing mimpin industri. Taman Waterproof berkualitas tinggi 5m 10m G50 Led Globe Bulb Festoon String Lights kanggo Dekorasi Pesta Pernikahan Outdoor gumantung ing kemampuan riset lan pangembangan sing kuat lan gambar merek sing apik. Dibandhingake karo sing tradisional, luwih cocog karo kabutuhan pasar.

    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Garansi (Taun):2-Taun
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Dhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Panggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:Wendadawa:5m,10m
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-45
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220vRating IP:IP44, IP65
    jeneng item:Lampu senar bohlam warna-warni G50Jumlah bohlam:5m / 10pcs, 10m / 20pcs
    Dudukan lampu:NdandaniTegangan output:24V
    Disambungake:Bisa disambungake


    Aplikasi
    Lampu liburan kanggo dekorasi ruangan: Garland, Patio, latar mburi, pesta, wedding lan Natal
    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 16
    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 18
    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 20
    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 22
    Deskripsi Produk
    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 24
    Jeneng produk
    Lampu string garland G50
    Bahan
    Kabel karet ireng + bohlam plastik
    Tegangan / Daya
    24v/9w
    dawa
    5m / 10 bolam, 10m / 20 bolam
    Cocokake bohlam
    Lampu Led G50 Kab
    Konektor
    Konektor lanang lan wadon
    Pertandhingan set
    3-5 set konektor bebarengan
    Plug
    AU/EU/UK -Adaptor plug
    Fungsi
    Panggunaan ruangan, Waterproof IP44
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 26
    Jeneng produk
    Lampu string garland G50
    Bahan
    Kabel karet putih + bohlam plastik
    Tegangan / Daya
    24v/9w
    dawa
    5m / 10 bolam, 10m / 20 bolam
    Cocokake bohlam
    Lampu Led G50 Kab
    Konektor
    Konektor lanang lan wadon
    Pertandhingan set
    3-5 set konektor bebarengan
    Plug
    AU/EU/UK -Adaptor plug
    Fungsi
    Panggunaan ruangan, Waterproof IP44
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Gambar Details
    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 28
    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 30
    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 32
    G50 Lampu senar globe warna-warni
    G50 Milky globe string lights
    G50 Lampu senar globe sing cetha



    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 34





    Kabel karet ireng
    5m / 10 bolam
    10m / 20 bolam
    bisa disambungake




    Kabel karet putih
    5m / 10 bolam
    10m / 20 bolam
    bisa disambungake
    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 36
    Produsen lampu senar ruangan amazon kualitas | Wenda Deco 38





    Soket gantung, fleksibel kanggo panggunaan ruangan




    SMD2835/5 LED  Putih angetTes anti banyu:  Rating anti banyu IP44Tes anti banyu: bisa tekan IP44 rating anti banyuDekorasi ruangan kanggo pesta pesta lan liburanDekorasi ruangan kanggo pesta pesta lan liburanTegangan output 24V/9Wnganggo plug adaptor lan safety digunakake,karo konektor lanang lan wadon anti banyuProduk sing gegandhenganPacking lan PengirimanMOQPCS/CTNBobot / CTNUkuran kartonLoading saka portcara pengiriman100 pcs5 pcs/ctn8,8 kg/ctn63x32x28 cmNingbo, ShanghaiMiturut segara, udara, ekspresSertifikasiProfil PerusahaanIng Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan supplier lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22,Led deco bolam, Globe led senar lampu, Natal mimpin senar lampu, Led snowfall lampu meteor. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect