loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produk iki nduweni breathability sing apik. Wis lulus perawatan anti-bakteri sing bisa ngilangi kringet lan nglawan bau sikil.
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA minangka produsen sing disenengi ing industri lampu Liburan Liyane. Inovasi minangka inti saka nilai sing diwenehake marang para pelanggan. Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan lampu sabuk kabel festoon anti banyu ing tingkat anjog ing industri lan ora bisa dipisahake saka karya hard lan inovasi saka personel technical pinunjul. Hubungi langsung liwat email utawa telpon kanggo entuk informasi luwih lengkap babagan produk utawa layanan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Rating IP:IP44, IP65
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):50
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25-45
    Indeks Rendering Warna (Ra):80dawa:5m, 10m, 15m, 5m, 10m, 50m, 100m
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:ya wis
    Gaya:lampu festoonLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):50000
    jeneng item:Lampu sorotBahan:Kabel karet
    Warna kabel:irengDasar soket:E27,B22
    Jarak:50cm, 100cm, disesuaikanCathetan:Bisa disambungake


    Presentasi produk
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 9
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 11
    Deskripsi Produk
    Mangkene lampu senar retro gantung kanthi kabel karet kanthi IP44 anti banyu sing sampurna kanggo pesta ruangan, kayata Natal, Pesta, Pernikahan, Taman, Patio lan liya-liyane.
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 13
    Jeneng produk
    Festoon cahya kabel flat
    Bahan
    Kabel karet H05RNH2-F 2x1.5mm2
    Tegangan / Daya
    230v, saben soket maksimal 15w
    Jinis Lamp-house
    E27, B22 
    Dawane / Spasi
    5m, 10m, 15m, lan adat
    Gulung dawa
    10 cm
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44
    Jinis
    Lengan karet
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci




    Kabel karet bundar H05RN-F 2x1.0mm2 fleksibel lan bisa disambungake, kanthi soket tembaga karet, jinis gantung
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 15
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 17



    Dhukungan gantung 






    Pengujian anti banyu sing apik nalika digunakake kanggo njaba, kabel tekan tingkat anti banyu IP44
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 19






    E27 meneng soket tembaga
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 21
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 23






    Soket tembaga E27 sing cocog karo bohlam filamen S14 saka bahan kaca utawa plastik bisa dipilih






    Soket tembaga E27 cocog karo bohlam filamen S14: warna putih anget
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 25








    Ana konektor s ing saben ujung kabel
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 27
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 29







    Plug sing cocog (EU, UK.AU) 
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Packing
    Bobot reged
    Ukuran karton
    Pelabuhan loading
    cara pengiriman
    500 pcs
    10 pcs/ctns
    21 kg/ktn
    48x38x40cm
    Ningbo/Shanghai
    Kanthi segara, udara utawa ekspres
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 31
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 33
    Sertifikat
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 35
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 37
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 39
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 41
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 43
    Kualitas 100m 50m garland e27 lampu festoon ruangan waterproof festoon kabel sabuk lampu Produsen | Wenda Deco 45
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect