loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, G45 led filament bulb, S14 LED Filament bulbs Lampu sorot 100m, G45 string lights We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality warm white fairy 10m led string lights manufacturers From China | Wenda Deco Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 9

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 10

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.

    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 11

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 12

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate
    dirancang kanthi cara ilmiah dadi struktur sing cukup. Kajaba iku, iku digawe adhedhasar bahan unggul. Ora ngemot zat sing mbebayani kanggo awak manungsa. Iki minangka produk kualitas sing aman lan ramah lingkungan.
    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 15

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, G45 led filament bulb, S14 LED Filament bulbs Lampu sorot 100m, G45 string lights We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Nggabungke efforts kabeh Staff kita lan tetep munggah karo gaya, WENDA wis ngembangaken versi Sell uga anti banyu festoon anget putih dongeng 10m led lampu senar. Iki ditanggung karo fitur sing dianyari lan samesthine bakal nggawe nilai lan keuntungan kanggo para pelanggan. Inovasi teknologi minangka alasan dhasar kanggo WENDA nggayuh pembangunan sing lestari. WENDA tansah netepi filosofi bisnis sing berorientasi pasar lan nganggep 'kejujuran& ikhlas' minangka prinsip perusahaan. Kita nyoba nggawe jaringan distribusi swara lan ngarahake nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):230v
    Fluks Luminous Lampu (lm):25-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-50
    dawa:10MJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitJeneng barang:Led flat head String light 10m 100led
    Bahan:Kawat KaretWarna kawat:Ireng/putih
    Sumber cahya:LEDWarna LED:Putih Anget, Putih, Warna-warni
    Jumlah LED:100 pcsdaya:8W
    Plug:1.5m EU-plug 2*0.75mm2Led kelip-kelip:Ora Flashing
    MOQ:1000 pcsEfikasi Luminous (lm/w):40


    10m Terlaris lampu peri LED putih hangat tahan air 100 pcs led festoon lighting

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-SL001

    Jeneng barang:

    Datar lampu kilat led string 10m 100 led / 120 led

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    Ireng, Putih

    Ukuran kawat:

    3 kabel saka H03RN-F 1*0.5mm2 lan 1.5m Eu-plug saka H05RN-F 2*0.75mm2 (utawa 2*1.0mm2)

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    8W

    dawa:

    10m (bisa nyambung)

    Jumlah Led:

    100 led/120 led

    Jarak Led:

    10cm / 8,3cm

    Tipe Led:

    DIP/φ5mm

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget, putih dingin

    Warna Tem:

    w:2700-3000K, cw:6000-6500k

    Led Flashing:

    a: 100 led ora sumunar.  b: 20 led fnggebug +80 led ora sumunar.  c: 12 led ora sumunar. d:20leds sumunar+100leds ora sumunar

    Kemasan:

    20 pcs/ctn

    Ukuran karton:

    53*42*26cm

    Bobot reged:

    21 kg/ktn

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Aplikasi

    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 16Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 18Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 20

    Gambar rinci

     Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 22

    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 24Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 26

    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 28

    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 30Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 32Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 34

    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 36

    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 38

    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 40

    Kemasan& Pengiriman

     Packing: 20 pcs/karton 
    ukuran karton: 53*42*26 cm
    Bobot reged: 21kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa dawa selaras saben senar. jarak bisa disesuaikan kanggo sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Ketentuan pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim sales banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&D tim kanthi kekuatan kanggo ngembangake produk anyar saben wulan

    Kualitas anget putih peri 10m dipimpin lampu string produsen Saka China | Wenda Deco Produsen | Wenda Deco 42

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect