loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 6
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 7
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 1
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 2
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 3
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 4
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 5
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 6
Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 7

Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Customized filament festoon lights manufacturers From China | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    02
    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    03
    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon solar

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa standar paket?     

    A:

    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kain saka Wenda Deco teka saka supplier dipercaya sing wis mlebu kontrak karo kita kanggo akèh taun kanggo njamin kualitas kain paling apik.
    Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 11

    FAQ

    1.Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    Kaluwihan

    1,10 yuta pesenan saka negara manca.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.
    NINGBO WENDA INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD nduweni sampel lengkap lan rega sing cukup kanggo .
    Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 12

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    We nggawa macem-macem kualitas premium saka WENDA kang kita supply lan perdagangan. Iki dirancang miturut standar nasional. WENDA nemtokake manawa kita bakal nandur modal luwih akeh kanggo nambah R&D kekuatan lan klumpukne liyane talents ing industri, loro kang bisa nggawe kontribusi gedhe kanggo pembangunan long-term kita perusahaan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):200v
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:10m, 30m, 50m, 100m, ngaturJeneng Liburan:Liburan, Natal
    Gaya:Lampu dekorasi ruanganLayanan solusi lampu:Instalasi Proyek
    Jeneng produk:E27 flat wire string lightBahan:Kabel flat karet
    Warna kawat:irengDudukan lampu:E27/B22 (bisa dicopot)
    bolam:20 bolamJarak pemegang:50 cm
    Dhukungan daya:Max 15w kanggo saben soketEfikasi Luminous (lm/w):40


    Lampu sabuk festoon tahan air luar ruangan e27 b22 soket kabel karet e27 rantai lampu hitam datar hitam datar 100m

    Aplikasi

     

    Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 13Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 15Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 17

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-FW02

    Jeneng barang:

    E27 B22 Lampu tali sabuk datar sing bisa disambungake karo dering anti banyu

    Bahan:

    Kabel karet

    Warna kawat:

    Kawat Ireng

    ukuran:

    Kabel VDE H05RNH2-F 2*1.5mm2 karo 1.5m AU EU-Plug

    dawa:

    10m,20m,30m,50m,100m utawa dawa selaras

    Jarak:

    30cm, 50cm, 100cm

    Tipe soket :

    B22/E27

    Tegangan

    220-240v

    daya:

    Max 15w/25w kanggo saben soket

    Packaging:

    10nyetels/ctn

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44, IP65

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 set

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

     

    Gambar rinci

     Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 19Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 21Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 23Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 25Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 27Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 29Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 31Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 33Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 35Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 37

    Kemasan& Pangiriman

    Packing: 10 pcs/karton
    karton ukuran: 48*38*40 cm
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa selaras 10M, 20M, 50M lan 100M saben senar. lan jarak bisa uga 25cm utawa 30cm utawa 50cm.bisa nggawe sampeyan minangka panyuwunan sampeyan.
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    • Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 39

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

    Produsen lampu festoon filamen sing disesuaikan Saka China | Wenda Deco 41 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect