loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 1
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 2
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 3
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 4
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 5
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 6
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 7
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 1
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 2
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 3
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 4
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 5
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 6
Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 7

Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Wenda Deco dirancang kanthi kombinasi efek sing beda. Desainer, adhedhasar ergonomis, ngupayakake nggawe produk sing nggabungake nyerep kejut, mlengkung, lan nyegah slip.
    Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Kita bangga nyedhiyakake produk kualitas sing konsisten lan layanan sing bisa dipercaya sajrone pirang-pirang taun. Sanalika Color Changing Christmas Led Rope Light 100 Meteros Led Outdoor Waterproof Theme Park dekorasi 13mm diluncurake ing pasar, entuk umpan balik positif saka akeh pelanggan, sing ujar manawa jinis produk iki bisa ngatasi kabutuhan kanthi efektif. WENDA ngarep-arep supaya kita bisa nanggapi kanthi luwih cepet babagan owah-owahan ing industri kanthi pangerten sing luwih jero babagan kabutuhan pasar. Kita pitados bilih kita bakal ngadeg metu ing pasar global karo produk-kualitas finest kita lan layanan unparalleled.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-RL01Aplikasi:Taman Tema
    Tipe barang:Lampu TaliRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:PVCTegangan Input (V):220
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):80Fluks Luminous Lampu (lm):80
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 45Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):50000jeneng item:Led lampu tali
    Sumber Daya:0.06w/leddawa:100m / muter
    Led Qty:36 pcs/meterDiameter njaba:13 mm
    Tipe Led:DIPBahan:PC
    CRI (Ra>):85Daya lampu:10


    Penjualan panas tahan air dipimpin tali lampu warna berubah 100 meter led 220 v dekorasi luar ruangan natal dipimpin lampu tali

     

    Panuku Umpan Balik

    Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 9 

    Aplikasi

     Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 11

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo:
    1. liburan, pesta, taman, wedding, Natal, Grosir,
    2. digunakake ing proyek cahya kutha, outline bangunan, jembatan, modeling desain,
    3. Wujud DIY,dekorasi mebel,motif snowflake,motif huruf lan kewan lan sapanunggalane.

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    RL01

    Jeneng barang:

    Led lampu tali

    Bahan:

    PVC

    Tegangan Output/Daya:

    220V/10W

    dawa:

    1m-100m, nampa selaras

    Jumlah Led:

    36 pcs/meter

    Diameter njaba:

    10 mm

    Tipe Led:

    DIP

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget/Putih dingin/Abang/Ijo/Biru/Kuning/RGB

    Warna Tem:

    Putih anget (2700-3000k), Putih dingin (6000-6500k)

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40 ℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    2000m

    Packaging:

    100m / muter / karton

    Ukuran karton:

    Ukuran: 33.5*33.5*28cm (0.031cbm/ctn)

    Bobot reged:

    18 kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

     Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 13

     

    Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 15Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 17

     

    Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 19Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 21

     Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 23Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 25Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 27Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 29Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 31

    Sertifikasi

    Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 33 

    Kemasan& Pengiriman

     Packing: 100m/roll/karton 
    Ukuran karton: 33.5*33.5*28 cm 
    Bobot reged: 18kgs/ctn
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Nampa selaras 20M, 30M saben senar. bêsik sing dipimpin bisa disesuaikan kanggo sampeyan minangka panyuwunan sampeyan. 
    Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Aliran Produksi

    Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 35 

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    Produsen Lampu Rope Led Natal Kualitas Ganti | Wenda Deco 37

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect