loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Wenda Deco diprodhuksi dening para ahli sing wis dilatih kanthi kawruh sistem POS kanggo menehi solusi sing ngirit wektu lan dhuwit kanggo pamilik bisnis.
    Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1,10 yuta pesenan saka negara manca.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan nambah. 220V 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warna plastik led bohlam minangka conto sing apik kanggo nampilake kemampuan riset lan pangembangan. Dhukungan para pelanggan sing ndadekake kita terus maju. WENDA bakal tetep nyedhiyakake produk lan layanan profesional sing berkualitas tinggi kaya biasane kanggo para pelanggan. Kajaba iku, bakat minangka pilar inti perusahaan. Kita bakal ngatur latihan reguler ing staf kita kanggo nambah katrampilan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda 220V led lampu bohlam
    Nomer Model:SZ-E14B04Aplikasi:Dekorasi ruangan dipimpin lampu natal
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Bahan Body Lampu:Plastik
    Tipe dhasar:E14CRI (Ra>):75
    Tegangan Input (V):220VEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):70
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Tipe:Lampu Lilin
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):50000
    Jeneng barang:E14 T25 pepaya warni bohlamBahan saka Bulb:PC
    Dudukan lampu:E14Warna bohlam:Biru, Abang, Putih, Ijo, Kuning
    Tegangan/Daya:220V / 0.5WFrekuensi daya:50-60Hz
    anti banyu:IP44


    220 V 230 V Tahan Air E14 T25 warna plastik bohlam natal putih hangat E14 lampu led

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14B04

    Jeneng barang:

    E14 T25 220v warni led bohlam

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V / 0.5W

    Warna Bulb:

    Bening, Abang, Ijo, Biru, Kuning, Ungu

    dhasar:

    E14

    Ukuran Bulb:

    25*56 mm

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Warm white (2700-3000k), Abang, Ijo, Biru, Kuning, Ungu

    Lumen:

    15-20 lum

    Garansi:

    2 taun

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25 pcs/polybag, 100 pcs/kotak batin, 1000 pcs/karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    18kg/ktn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

     Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 9Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 11Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 13

    Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 15Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 17Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 19Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 21Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 23

    Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 25

    Cocokake E14 Kabel

    Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 27Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 29

     

     

     

     

    Lampu E14 sing gegandhengan

     

     

    Sertifikasi

    Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 32 

    Kemasan& Pengiriman

    Packing:25 pcs/polybag,100pcs / kothak njero, 1000pcs / karton

             karton ukuran: 52*26*40 cm(0.054cbm/ctn)

             Bobot reged: 18kgs/ctn

    Pangiriman: dening segara (FOB Ningbo, Shanghai),

              dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

              dening Air

     

     Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 34

     

    Layanan Kita

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

    Kualitas 230V anti banyu E14 T25 putih anget e14 natal warni plastik dipimpin bohlam Produsen | Wenda Deco 36 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect