loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, carane sampeyan bakal menehi hasil karo?
    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality Durable connectable E27 costco festoon lights Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    01
    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    02
    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    03
    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan lampu festoon khusus

    P:

    Yen produk duwe sawetara masalah kualitas, kepiye sampeyan bakal ngatasi?     

    A:

    Kita bakal tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

    P:

    Apa aku bisa njaluk conto saka pabrik sampeyan?     

    A:

    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    P:

    Apa sampeyan nampa bisnis OEM?     

    A:

    Ya, kita OEM / ODM Produsen.

    P:

    Apa jenis sertifikat sampeyan?     

    A:

    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.

    P:

    Apa wektu pangiriman?     

    A:

    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    WENDA duwe sawetara tim elit ing manajemen, desain, R&D, lan produksi. Teknologi biasane diadopsi kanggo desain lan Manufaktur produk. Kanthi gati kanggo serviceability lan kepraktisan, Awet connectable E27 lampu taman ruangan S14 Patio lampu lampu festoon anti banyu bisa umum katon ing lapangan (s) cahya Party. WENDA ngarep-arep supaya kita bisa nanggapi kanthi luwih cepet babagan owah-owahan ing industri kanthi pangerten sing luwih jero babagan kabutuhan pasar. Kita pitados bilih kita bakal ngadeg metu ing pasar global karo produk-kualitas finest kita lan layanan unparalleled.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000dawa:10m/10 soket, 5m, 10m, 20m,
    Jeneng Liburan:Natal, pesta, weddingLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:E27 Soket tembaga lampu sabukBahan Kawat:Kawat karet
    Tipe Lampu:E27Warna kabel:Ireng, Putih, Ijo, Jambon
    Daya Rated:Max 15w kanggo saben soket


    Presentasi produk
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 11
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 13
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 15
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 17
    Deskripsi Produk
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 19
    Aplikasi
    Lampu liburan ruangan lan njero ruangan kanggo pesta natal pesta pernikahan.
    Item No
    SZ-RW02
    Jeneng produk
    E27 Soket tembaga lampu sabuk
    Bahan
    Kabel karet
    Warna Kabel
    Ireng / putih / ijo / pink
    dawa
    5m, 10m, 20m, 30m, 50m, 100m  disesuaikan
    Tegangan / Daya
    230V/Max 15w kanggo saben soket
    Cocokake bolam
    E27 meneng dipimpin lampu
    Fungsi
    Disambungake, Waterproof IP44, Awet
    Gambar rinci
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 21
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 23
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 25
    Kabel ireng
    Kabel putih
    Kabel ijo  
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 27

    Bohlam filamen S14 sing cocog


    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 29

    Bohlam globe G45 sing cocog


    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 31

    Bohlam filamen G45 sing cocog


    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 33

    Konektor


    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 35

    Soket meneng tembaga E27


    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 37

    Lampu led sing cocog


    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 39
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 41
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 43
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 45
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 47
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 49
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 51
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 53
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 55
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 57
    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 59


    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 61



    Kualitas awet connectable E27 costco festoon lampu Produsen | Wenda Deco 63



    Related Festoon Lighting




    Kabel Bulat gaya anyar kanthi 2 * 1.5mm2
    Soket E27 UTAWA B22
    Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100m ngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cm Disambungake, Waterproof IP44Karet Flat kabel ireng dening 2*1.5mm2Soket E27 UTAWA B22Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100mngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cmDisambungake, Waterproof IP44Karet Flat putih kabel dening 2*1.5mm2Soket E27 UTAWA B22Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100mngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cmDisambungake, Waterproof IP44Kabel Bulat Karet kanthi 2 * 1.0mm2Soket E27 UTAWA B22Ngatur dawa: 5m, 10m, 20m, 50m, 100mngatur spasi: 30cm, 50cm, 100cmDisambungake, Waterproof IP44Packing&PengirimanMOQJumlah PCS/CTNUkuran karton/CMBobot reged KGS/CTNWektu PangirimanPelabuhan PangirimanCara Pengiriman100 pcs10 pcs/ctn48*38*40cm21 kg/ktnAdhedhasar jumlahNingbo, Shanghai, ShenzhenMiturut segara, Miturut udhara, Miturut expressSertifikatProduk sing gegandhenganPambuka perusahaanNingbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka pemasok lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Globe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas dhuwur lan tahan banyu IP65 / IP44 sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia.Kita uga welcome OEM&ODMpesenan. Apa milih produk acurrent saka katalog kita utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ingbasis saka keuntungan bebarengan long-term. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect