loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 1
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 2
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 3
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 4
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 5
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 6
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 7
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 1
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 2
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 3
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 4
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 5
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 6
WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu 7

WENDA - G50 bohlam liburan outdoor led meriah string E27 pemegang lampu drop light E27 Bulat kabel Sabuk lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanthi kawruh pasar kiat, kita wis bisa kanggo nyedhiyani kualitas paling luweh G50 bolam liburan outdoor dipimpin senar perayaan E27 nduwèni lampu gulung cahya E27. G50 bolam liburan ruangan dipimpin senar perayaan E27 wadhah lampu nyelehake lampu E27 luwih unggul tinimbang produk liyane sing padha ing babagan tampilan, kinerja, lan cara operasi, lan wis diakoni sacara mutlak dening para pelanggan ing pasar, lan umpan balik pasar apik. WENDA arep kanggo klumpukne liyane talents industri amarga kawicaksanan wong mimpin sumber kanggo kita kanggo advance maju. We rencana kanggo nyedhiakke jumlah gedhe saka dhuwit kanggo pangembangan produk lan nganyarke teknologi. Apa maneh, kita kepengin dadi perusahaan sing duwe pengaruh ing pasar global.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):220
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):30dawa:10m
    Jeneng Liburan:NatalLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Daya Rated:1.2WJeneng produk:Ningbo E27 sabuk cahya ireng babak Mudhun kabel
    Bahan:PlastikWarna kawat:Werna ireng
    lampu:10dawa:5m
    Aplikasi:Dekorasi njabaSertifikat:CE ROHS
    Garansi:2 taun

    Deskripsi Produk

     

    Bahan

    Kawat karet

    Tipe soket lampu

    E27/B22

    Tegangan

    220V

    dawa

    5m, cbisa disambungake, selaras ditampa

    Lampholders

    10, selaras ditampa

    Ruang soket lampu

    50cm, disesuaikan ditampa

    warna

    ireng

    MOQ

    30 PCS

    IP Rate

    IP65

    Sertifikat

    CE.RoHS.SAA

    Kawat tembaga

    2*1.0mm2

    Aplikasi

    akulawang lannjaba ruangan Cnatal / Pernikahan / Pesta / Taman / PubDekorasi.

    Kemasan

    10 pcs/karton, 20kgs, 48*38*34 cm

    Pengiriman

    7-15 ewu
    Gambar rinci

     

    Produk sing gegandhengan

     


     
     
    Lampu E14 sing gegandhengan

     

     

    PRODUK UTAMA

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa duwe pesenan sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect