loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 1
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 2
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 3
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 4
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 5
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 6
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 7
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 1
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 2
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 3
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 4
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 5
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 6
Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung 7

Outdoor 30cm 60cm 80cm rain drop light dipimpin meteor starfall lampu tabung

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nerapake teknologi ing proses manufaktur produk kasebut pancen migunani banget. Nampilake stabilitas lan kekiatan, 30cm 60cm 80cm ing njaba ruangan lampu tetes udan sing dipimpin meteor starfall sing dipimpin lampu tabung cocok kanggo lapangan lampu Liburan Liyane. Lampu Liburan liyane wis ngliwati seri sistem jaminan kualitas internasional lan sertifikasi keamanan produk. WENDA bakal terus nggunakake strategi pemasaran sing positif kanggo ngembangake pasar anyar, mula nggawe jaringan penjualan sing luwih apik. Kajaba iku, kita bakal nguatake riset ilmiah lan nyoba ngumpulake luwih akeh talenta kanggo fokus ing riset lan pangembangan produk anyar. Kepengin kita dadi salah sawijining perusahaan sing paling kompetitif ing pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Rating IP:ip44
    Tegangan Input (V):20Fluks Luminous Lampu (lm):35
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40Indeks Rendering Warna (Ra):70
    dawa:30cm, 50cm, 50cm, 60cm, 80cmJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit, Instalasi ProyekUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000jeneng item:Lampu Meteor Led Kab
    Jumlah LED:48 ledWarna LED:Putih Warm White Colorful
    sumber daya:3wAplikasi:Dekorasi njaba

    Deskripsi Produk
    Aplikasi: Dekorasi ruangan kanggo wit, lan njero ruangan kanggo Bar, Pesta lan Taman
    Jeneng produk
    Lampu Meteor Led Kab 
    Bahan
    Kabel karet karo tabung PC
    dawa kabel
    5m, 10m, 20m,
    Jarak drop
    50cm, 100cm
    Dawane tabung
    60cm, 80cm, 100cm
    Dhiameter saka tabung
    23 mm
    daya
    1-3w
    Tegangan output
    AC 230V, 50Hz
    Jinis
    Air terjun meteor
    Jumlah Led
    80cm / 60 led
    warna
    Putih sumunar
    Fungsi
    Waterproof IP44, Disambungake
    Gambar rinci









    Lampu LED Meteor String 






    Dawane kabel lan jarak gulung 
    Nampa OEM, kayata 5m, 10m






    Tegangan Output: AC230V
    Watt output: 1-3w

    SMD2835 dhuwur
    Panjang tabung: 60cm, 80cm, 100cm,
    diameteripun tabung: 23mm,





    Tegangan Output: AC230V
    Watt output: 1-3w

    Dhuwur SMD2835 dawa tabung: 60cm, 80cm, 100cm,
    diameteripun tabung: 23mm,









    T Konektor lan operasi gampang








    Kanthi konektor lanang lan wadon







    Iki kabel sambungan,
    dawa max bisa disambungake kanggo 100m




    Iki plug kabel daya, dawane 1,5m
    Presentasi produk
    Packing&Pengiriman
    daya
    Kap lampu
    MOQ
    Packing
    Pengiriman
    3W
    PC
    100PCS
    1 pcs/kotak
    Miturut udhara, kanthi ndeleng, kanthi nyata
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, Minangka profesional 10 taun pengalaman ekspor lan supplier cahya ruangan karakteristik. 1.We nawakake sawetara 1) Lampu sabuk pengikat, 2) Led deco bolam, 3) Lampu sorot, 4) Lampu Natal, 5) Lampu dekorasi ruangan lan njero ruangan, 6) Dhukungan OEM& pesenan ODM. 2. We dumunung ing Kutha Ningbo karo akses port transportasi trep. 3. Peralatan produksi lan kapasitas pasokan. 4.Prodhuksi kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo 1) Negara-negara Eropa (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), 2) Australia&Selandia Anyar, 3) Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia. 5.Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS Disetujui, Kita Pemasok Diverifikasi. 6. Jaminan Kualitas: Ndhukung bali tanpa syarat Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect