loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 1
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 2
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 3
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 4
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 5
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 6
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 7
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 1
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 2
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 3
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 4
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 5
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 6
China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27 7

China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA wis fokus ing ningkatake teknologi kanggo ngembangake produk anyar kanthi rutin. Kita wis kasil nggawe China bahan mentahan ningbo 100cm 50cm 30cm Natal mimpin snowfall meteor cahya outdoor waterproof mimpin Mudhun udan cahya e27 Bukak kanggo umum minangka dijadwal. Kanthi fitur-fitur anyar, WENDA samesthine bakal mimpin tren industri. Iki dirancang kanggo nyukupi kritéria industri. Staff kita saged wis pengabdian kanggo dandan lan nganyarke teknologi.Ing lampu Natal, produk iki digunakake digunakake.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-45
    dawa:30cm, 50cm, 100cmJeneng Liburan:Natal
    Gaya:Lampu saljuLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    jeneng item:E27 B22 snowfall mimpin cahya meteorBahan:PC
    Led typa:SMD2835Jumlah LED:48 LED / 30cm, 96 LED / 50cm, 120 LED / 100cm
    ukuran:Dhiameter 30 mmSertifikasi:CE, ROHS
    jeneng produk:E27 Snowfall Light Natal Outdoor Mini Led Meteor Rain Tube Lights

    China Bahan Baku Ningbo 100 Cm 50 Cm 30 Cm Natal LED Salju Meteor Cahaya Luar Ruangan Tahan Air Led Jatuh Hujan Lampu E27

     

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-MT01

    Jeneng barang:

    E27 mimpin cahya meteor salju

    Bahan:

    Tabung PC sing cetha

    Dawane lan Ukuran:

    30cm, 50cm, 100cm kanthi diameter 30mm

    Jumlah Led / tabung:

    48pcs / 30cm, 96pcs / 50cm, 120pcs / 100cm

    Tipe Led:

    SMD2835 mimpin pindho

    Warna sing dipancarake:

    Putih kadhemen: 5000-6500k

    Tegangan Input lan Daya:

    AC220-240V/0-5w

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    300 pcs

    Packaging:

    Dikempalken ing karton

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

    Sertifikasi

     

     

    Gegandhengan E27 Lamps

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Rincian Kemasan

    Kothak warna / kothak kado 
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung 
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
    * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
    * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex
    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect