loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 1
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 2
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 3
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 4
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 5
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 6
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 7
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 1
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 2
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 3
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 4
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 5
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 6
Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali 7

Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Fleksibel Warna-warni Malam Led Rope Light berkedip natal dipimpin lampu tali

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wis liwat dina lan bengi sing ora kaetung, WENDA wis kasil ngembangake Ce Rohs China Supplier Dekorasi Luar Ruangan 100m Flex Colorful Night Led Rope Light sumunar Natal mimpin lampu tali. Iku mesthi bakal narik kawigaten wong ing macem-macem lapangan. Teknologi modern sing inovatif tegese diadopsi kanggo manufaktur tanpa cacat saka Ce Rohs China Supplier Outdoor Dekorasi 100m Flex Colorful Night Led Rope Light sumunar Natal sing dipimpin lampu tali. Nganti saiki, area aplikasi produk wis ditambahi menyang Lampu Liburan (lawas). Kanthi pengalaman lan keahlian pirang-pirang taun ing wilayah kerja iki, WENDA wis berkembang dadi produsen lan pemasok sing sugih ing pasar, lan ana kemungkinan gedhe manawa perusahaan bakal duwe pangembangan sing luwih apik ing mangsa ngarep.

    Garansi (Taun):1-TaunDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:cahya taliLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    dawa:100m.bisa nyambungJeneng Liburan:Natal
    Suhu kerja (℃):-30 nganti 60Fluks Luminous Lampu (lm):80
    Umur Kerja (Jam):30000Tegangan Input (V):220
    Rating IP:1Tegangan:220V
    Daya Rated:10wSertifikat:CE ROHS
    Produksi:anti banyuIP:IP65
    Garansi:2 taunSakumur urip:30000H
    LED:1m / 36 ledproduk:anti banyu

    Spesifikasi
    Informasi Setelan
    jeneng
    lampu led dekorasi fleksibel
    voltase dirating
    220V
    werna
    kabeh werna kasedhiya
    daya
    10w
    LED
    1m / 36 led
    dawa
    100m, disesuaikan
    IP
    IP65
    urip beting
    3 taun



    Deskripsi Produk
    MODEL
    AW--00132
    LENGTU
    disesuaikan
    CCT
    warni-warni
    LED KERJA urip
    30000H
    BULB
    1m / 36 led
    PRODUK
    anti banyu
    JAMINAN
    2 taun
    DISESUAIKAN
    nampa
    Proses Instalasi

    Packing / Pangiriman

    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung

    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres

    * Port belanja: NINGBO/SAHNGHAI

    Aplikasi
    Sertifikasi
    Informasi Perusahaan
    FAQ

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo lampu led?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan lampu led?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Kepiye carane nerusake pesenan kanggo lampu sing dipimpin?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa bisa nyithak logoku ing produk lampu sing dipimpin?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake garansi 2-5 taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    kalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect