loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 1
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 2
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 3
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 4
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 5
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 6
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 7
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 1
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 2
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 3
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 4
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 5
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 6
Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 7

Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Sing dirancang kanthi apik ndadekake luwih khusus tinimbang produk liyane sing padha.
    Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 8

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    2.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    3,10 yuta pesenan saka negara manca.
    4. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Led Meteor Shower Rain Tube Lights 100cm Meteor Lights Street Outdoor Tree Dekorasi 30cm 50cm Natal Snowfall Lights IP44 dirancang kanthi teliti dening desainer trampil. Led Meteor Shower Rain Tube Lights 100cm Meteor Lights Street Outdoor Tree Decoration 30cm 50cm Christmas Snowfall Lights IP44 minangka conto sing apik kanggo nampilake kemampuan riset lan pangembangan. Ing mangsa ngarep, Led Meteor Shower Rain Tube Lights 100cm Meteor Lights Street Outdoor Tree Dekorasi 30cm 50cm Natal Snowfall Lights IP44 bakal tansah netepi dalan pembangunan kualitas, nambah investasi ing teknologi lan bakat introduksi, tansah nambah daya saing inti saka perusahaan. , kanggo nggayuh tujuan pembangunan lestari.

    Garansi (Taun):2-TaunGaya:Lampu salju
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitPanggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:Wendadawa:30cm, 50cm, 100cm
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-45
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220Rating IP:IP44
    jeneng item:E27 B22 snowfall mimpin cahya meteorBahan:PC
    Led typa:SMD2835Jumlah LED:48 LED / 30cm, 96 LED / 50cm, 120 LED / 100cm
    ukuran:Dhiameter 30 mmSertifikasi:CE, ROHS.
    jeneng produk:Snowfall Natal Light Drop Tube Led Meteor Rain LightsEfikasi Luminous (lm/w):60


    Dekorasi pohon jalan luar ruangan 30 cm 50 cm dipimpin meteor shower hujan tabung lampu 100 cm lampu meteor

    Panuku Umpan Balik

    Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 9Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 11 

    Aplikasi

     Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 13Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 15

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-MT01

    Jeneng barang:

    Lampu meteor salju sing dipimpin (wadah E14 E27 B22)

    Bahan:

    Tabung PC sing cetha

    Dawane lan Ukuran:

    30cm, 50cm, 100cm kanthi diameter 30mm

    Jumlah Led / tabung:

    48pcs / 30cm, 96pcs / 50cm, 120pcs / 100cm

    Tipe Led:

    SMD2835 mimpin pindho

    Warna sing dipancarake:

    Putih kadhemen: 5000-6500k

    Tegangan Input lan Daya:

    AC220-240V/0-5w

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    300 pcs

    Packaging:

    Dikempalken ing karton

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

    Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 17Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 19

    Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 21Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 23Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 25

    Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 27

     

    Cocokake Kabel

    Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 29

     

     

    Sertifikasi

    Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 33 

     

     

    Kemasan& Pengiriman

    Rincian Kemasan

    • 66 pcs dikemas ing karton, karton ukuran 53.5*35.5*19 cm
      (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung  
      (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah) 
      * Cara Pangiriman: Udara / Laut / Ekspres 
      * Port pengiriman: NINGBO / SAHNGHAI / kanthi ekspres TNT, DHL, UPS, Fedex

     



    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    Lampu Tabung Hujan Meteor Led Terbaik Dekorasi Pohon Luar Ruangan 30cm 50cm Lampu Salju Natal IP44 35

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect