loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 1
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 2
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 3
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 4
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 5
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 6
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 7
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 1
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 2
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 3
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 4
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 5
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 6
Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali 7

Dekorasi natal ruangan 10m 100m lampu tali

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA duwe sawetara tim elit ing manajemen, desain, R&D, lan produksi. Inovasi teknologi promosi produk kanggo entuk posisi sing ora bisa dikalahake ing kompetisi sing sengit. WENDA bakal terus maju lan fokus kanggo ningkatake teknologi, saengga nggawe lan nggawe produk sing luwih cocog karo kabutuhan pelanggan. Kita ngarahake mimpin tren pasar sedina.

    Panggonan Asal:China (Daratan)Jeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-RL01Aplikasi:Taman Tema
    Tipe barang:Lampu TaliRating IP:ip44
    Bahan Body Lampu:PVCTegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 45
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Warna sing dipancarake:abangjeneng item:Led lampu tali
    dawa:1m-100m, nampa customizedLed Qty:36 pcs/meter
    Diameter njaba:10 mmTipe Led:DIP
    Efikasi Luminous (lm/w):40CRI (Ra>):85
    Daya lampu:10

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo:
    1. liburan, pesta, taman, wedding, Natal, Grosir,
    2. digunakake ing proyek cahya kutha, outline bangunan, jembatan, modeling desain,
    3. Wujud DIY, dekorasi perabot, motif keping salju, motif huruf lan kewan lan sapanunggalane.

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    RL01

    Jeneng barang:

    Led lampu tali

    Bahan:

    PVC

    Tegangan Output/Daya:

    220V/10W

    dawa:

    1m-100m, nampa selaras

    Jumlah Led:

    36 pcs/meter

    Diameter njaba:

    10 mm

    Tipe Led:

    DIP

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget/Putih dingin/Abang/Ijo/Biru/Kuning/RGB

    Warna Tem:

    Putih anget (2700-3000k), Putih dingin (6000-6500k)

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40 ℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    2000m

    Packaging:

    100m / muter / karton

    Ukuran karton:

    Ukuran: 33.5*33.5*28cm (0.031cbm/ctn)

    Bobot reged:

    18 kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

    Lampu E14 sing gegandhengan

     

    Panuku Umpan Balik

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa duwe pesenan sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect