loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 1
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 2
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 3
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 4
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 5
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 6
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 7
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 1
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 2
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 3
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 4
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 5
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 6
Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 7

Warna-warni Putaran Dua Kawat 24v Led Neon Lampu Tali Fleksibel Luar Ruangan / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wiwit wiwitan, WENDA wis melu ing R&D produk supaya kita luwih maju tinimbang pesaing liyane ing industri kasebut. Teknologi paling dhuwur mbantu kita njamin Lampu Tali Lentur Neon Putaran Warna-warni 24v Led Neon Flexible Outdoor / Pernikahan / Pesta Natal / Taman / Pub IP44 220 -20-40 kualitas, nambah efisiensi manufaktur, lan nyuda input tenaga kerja. Wis nggunakake ekstensif ing lapangan (s) saka Holiday Lighting (lawas). Kita nganggep Colorful Round Two Wire 24v Led Neon Flex Rope Lights Outdoor Outdoor / Wedding / Party Christmas / Garden / Pub IP44 220 -20-40 fitur produk minangka daya saing inti. Nganggo bahan mentah berkualitas tinggi sing dituku saka pemasok sing dipercaya, WENDA nduweni kualitas lan kaluwihan sing dijamin saka WENDA. Kajaba iku, nduweni tampilan sing dirancang dening desainer kreatif kita, nggawe tampilan sing apik banget.

    Garansi (Taun):1-TaunDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:Lampu taliLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    dawa:Customized, 100m, 200m, customized ditampaJeneng Liburan:Natal
    Suhu kerja (℃):-20-40Fluks Luminous Lampu (lm):80
    Umur Kerja (Jam):30000Tegangan Input (V):220
    Rating IP:IP44jeneng liburan:Natal
    Daya Rated:10WSertifikat:CE. RoHS. SAA
    Aplikasi:Natal ruangan / Pernikahan / Pesta / Taman / PubLampu sorot:Lampu LED super lux 4mm.

    Deskripsi Produk

     

    jeneng produk

    CE, ROHS disetujoni lampu tali sing dipimpin kanggo dekorasi ruangan

    Tegangan

    220V

    daya dirating

    10W

    dawa

    100m, 200m,  disesuaikan ditampa

    led Warna

    warna-warni

    papan LED

    27,7 mm

    MIO

    2000 meter

    IP Rate

    IP44

    Sertifikat

    CE. RoHS. SAA

    Liglhtslource "LED super lux 4mm kab.

    Aplikasi

    Natal njobo / Pernikahan / Pesta / Taman / Dekorasi Pub.

    Aplikasi

    Lampu E14 sing gegandhengan

     

     

    PRODUK UTAMA

    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect