loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 1
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 2
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 3
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 4
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 5
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 6
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 7
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 1
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 2
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 3
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 4
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 5
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 6
Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v 7

Pabrik penjualan langsung lampu natal tali fleksibel, lampu tali led 220v

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA njaga norma kualitas sing ketat kanggo ngasilake lampu natal tali fleksibel pabrik penjualan langsung, lampu tali led 220v. Pengalaman sugih akumulasi lan kemampuan inovasi teknologi kuwat wis katahan WENDA ing ngarep pasar, lan Pabrik langsung dodolan lampu natal tali fleksibel, 220v dipimpin lampu tali dikembangaké wis sampurna ditanggulangi titik pain saka industri lan pasar. WENDA tansah netepi prinsip 'nyiptakake nilai kanggo pelanggan lan nggawa keuntungan kanggo para pemangku kepentingan'. Ing proses pembangunan, kita Highly fokus ing kualitas lan mesthekake ora ana produk sampurna dikirim menyang pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-AR79Aplikasi:lampu dekorasi natal
    Tipe barang:Lampu TaliRating IP:IP65
    Bahan Body Lampu:PVCTegangan Input (V):12v/24v/110v/230v
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-22lmGaransi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 50
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitWarna sing dipancarake:warni-warni
    Suhu Warna (CCT):warni-warniSumber cahya LED:SMD2835
    Jeneng produk:lampu tali sing dipimpindawa:10m
    Daya rate:10WIP Rate:IP44 anti banyu
    Sertifikat:CE ROHS SAA VDELed Qyantity:36led/meter, total 360led
    Daya lampu:12CRI (Ra>):80

    Waca rincian liyane

    Jeneng produk

    lampu tali sing dipimpin

    dawa 

    10m

    LED 

     1m / 36leds, total 3600leds

    Tegangan

    24V/230V

    Rate daya

    10W

    warna 

     putih anget / putih murni / multi-werna

    Dhiameter njaba

    10 mm

    Aplikasi

    Dekorasi Pesta Pernikahan Natal

    IP Rate

    IP44 anti banyu

    Sertifikat

     CE ROHS SAA VDE

    Deskripsi Produk

    Produk sing gegandhengan

     

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    Produk Utama
    Informasi Perusahaan

     

    Kemasan& Pengiriman

    Sertifikasi

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect