loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 1
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 2
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 3
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 4
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 5
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 6
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 7
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 1
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 2
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 3
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 4
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 5
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 6
Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin 7

Natal Icicle Falling Star Lampu Led Kanggo Wit, lampu senar tirai sing dipimpin

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Saiki, aturan dhasar desain ing perusahaan kita yaiku njaga orientasi pelanggan lan didorong industri. Natal Icicle Falling Star Led Lights For Trees, lampu senar tirai sing dipimpin nduweni tampilan sing cukup unik kanggo narik kawigaten para pelanggan. Kajaba iku, nduweni kinerja sing diuji lan liya-liyane. Aspek kasebut bisa mbuktekake regane produk kasebut. Teknologi canggih mbantu kita njamin Lampu Natal Icicle Falling Star Led Kanggo Wit, kualitas lampu senar tirai sing dipimpin, ningkatake efisiensi manufaktur, lan nyuda input tenaga kerja. Wis ekstensif nggunakake ing lapangan (s) lampu Natal. Keahlian lan teknologi kita mbisakake solusi sing digawe khusus kanggo saben pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:wenda
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):35Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20-40
    dawa:5m, 10m, 20m, 50m, 100mJeneng Liburan:Natal
    Layanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, pangukuran Onsite, Instalasi Proyekjeneng:dipimpin lampu es
    Warna LED:putihSertifikat:CE, ROHS
    IP:IP65Led Ukuran:5 mm
    Jarak cahya:10 cmGaransi:1 taun
    Packing:paket standarMOQ:1000 set

    Deskripsi Produk

     

    Item No  SL-IL-1
    Merk jeneng  wenda 
    Tegangan  230V
    daya  7W
    Warna LED  putih 
    IP  IP65
    Sertifikat  CE, ROHS 
    Pengiriman  UPS, TNT, DHL, FedEx
    Packing  paket standar 
    MOQ 500 set 
    PRODUK UTAMA

     

    Panuku Umpan Balik

    Kemasan& Pengiriman

    Packing: 25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn
    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Nampa warna LED sing disesuaikan
    * Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect