loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 1
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 2
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 3
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 4
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 5
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 6
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 7
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 1
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 2
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 3
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 4
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 5
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 6
WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan 7

WENDA - 230v led lampu peri outdoor led string, lampu Natal led string 03. Lampu Natal Luar Ruangan

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    We nggawa macem-macem kualitas premium saka WENDA kang kita supply lan perdagangan. Perusahaan kita wis nandur modal akeh ing R&D lan nganyarke teknologi. Iki wis menehi asil awal pungkasanipun. Minangka 230v dipimpin lampu fairy outdoor mimpin senar, lampu natal mimpin kaluwihan senar ditemokaké terus-terusan, iku wis digunakake digunakake ing lapangan (s) saka lampu Holiday Liyane. WENDA bakal terus nglumpukake luwih akeh elit industri lan nambah teknologi kanggo nganyarke awake dhewe. Kita ngarep-arep bisa nggayuh tujuan kanggo mujudake produksi mandiri tanpa ngandelake teknologi wong liya.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:Wenda
    Rating IP:ip44Tegangan Input (V):230
    Fluks Luminous Lampu (lm):30Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:10m
    Jeneng Liburan:NatalGaya:1
    Wektu kerja (jam):30000Jeneng produk:String Lampu LED
    Warna LED:Putih AngetWarna kawat:Ireng/putih
    voltase:230vBahan:Kabel Karet Kab
    dawa:5/10mCCT:2700-3000k
    Sertifikat:CE ROHSPacking:Kothak Putih.
    Gunakake:Lampu Dekorasi Natal Festival

    Deskripsi Produk

     230v led outdoor kualitas dhuwur connectable kabel karet dekorasi lampu string natal 

    Jeneng produk String Lampu LED
    warna LED Putih Anget
    voltase 220v
    Bahan Kabel Karet Kab
    dawa 5/10m
    Sertifikat CE ROHS
    CCT 2700-3000K
    Packing Kothak Putih
    MOQ 100m

     

    Gambar rinci

     

    Aplikasi

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    PRODUK UTAMA

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect