loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 1
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 2
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 3
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 4
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 5
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 6
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 7
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 1
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 2
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 3
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 4
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 5
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 6
CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v 7

CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Minangka perusahaan inovasi-driven, WENDA wis pengabdian kanggo pangembangan produk kanggo taun. Kita bangga lan bungah uga ngumumake yen kita wis sukses ngembangake CE Warm white 2700k led flashing lamp 1w outdoor party lights G45 plastic strobe led bulb e27 24v 230v. bohlam dipimpin g45 Kita wis pirang-pirang taun ing perdagangan lan dadi bisnis sing mapan kanthi pengalaman lan keahlian sing akeh.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B01Aplikasi:Lampu dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:PCTipe Dasar:E27/B22
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:GLOBESertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:B22/E27 G45 bohlam 6 mimpinTipe Led:DIP/6 LED
    dhasar:E27/B22/E14Suhu Warna:2200-3000K
    Warna bohlam:cethaGaransi:2 taun
    Tegangan/Daya:230v/1w,24v/1wEfikasi Luminous (lm/w):40

    CE Warm white 2700 K led flashing lamp 1 w outdoor party lights G45 plastik strobo led bulb e27 24 v 230 v

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45B01

    Jeneng barang:

    G45 plstic lampu kedip-kedip 24v

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    24v/1w,230v/1w

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27 

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    DIP/6 Led

    Warna sing dipancarake:

    Warm white (2200-3000k)

    Lumen:

    40 Lum

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packaging: 25 pcs/kotak batin, 250 pcs/karton/52*26*40 cm/9kgs

    Pangiriman: dening segara, dening udhara, dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

    Panuku Umpan Balik

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect