loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 1
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 2
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 3
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 4
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 5
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 6
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 7
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 1
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 2
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 3
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 4
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 5
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 6
WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor 7

WENDA - ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 Kabel konektor ekstensi PVC Kabel ekstensi nganggo Konektor

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA tansah tansah uga informed bab pembangunan technical lan produk anyar R&D, kang njamin kita bisa berkembang produk anyar ing rutin. Dirancang dening perancang profesional, ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 PVC kabel konektor extension atraktif ing tampilan. Riset lan pangembangan ip65 1m 2m 5m 10m 100m 2x1.0 2x1.5 kabel konektor extension PVC wis luwih apik daya saing pasar perusahaan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Garansi (Taun):1-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:2m, 5m, 10m, utawa disesuaikan
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:Kabel ekstensi, kabel bunder lan datarLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng produk:Kabel Extension Kabwarna:Ireng lan putih
    Bahan:Kabel Karet Kabanti banyu:IP44
    ukuran:2x1.5mm2,2x1.0mm2,2x0.75mm2

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng barang:

    Kabel extension kabel karet 

    Bahan:

    Bahan karet

    Warna kawat:

    Ireng, Putih

    Ukuran kawat:

    H05RNH2-F 2x1.5mm2, H05RN-F 2x1.0mm2, H05RN-F 2x0.75mm2

    Tegangan Input:

    220-240V

    dawa:

    2m, 5m, 10m, utawa dawa selaras

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat Waterproof:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 pcs

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

     

    Aplikasi

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Informasi Perusahaan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect