loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 1
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 2
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 3
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 4
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 5
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 6
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 7
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 1
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 2
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 3
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 4
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 5
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 6
230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 7

230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Pangopènan sing gampang lan kinerja tahan bledug ngidini bisa ditrapake ing pirang-pirang papan. Produk iki ora mung nyedhiyakake padhang sing cukup nanging uga ngasilake bledug cilik ing sekitar, saengga pangguna bisa entuk manfaat akeh.
    230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 8

    FAQ

    1. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    2. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4.We milih supplier bahan mentahan mbeta sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    WENDA, minangka perusahaan teknologi dhuwur sing inovatif, wis fokus ing inovasi produk. Kita wis sukses nggarap lampu dekorasi ruangan 230v 24v putih anget 2700k 3000k plastik g45 1w dekoratif e27 sing dipimpin bolam, sing rencana bakal didol menyang pasar global. Wis dibuktekake manawa teknologi dhuwur bisa nyumbang kanggo proses manufaktur kanthi efisiensi dhuwur. Ing lapangan Lampu LED, lampu dekorasi ruangan ruangan 230v 24v putih anget 2700k 3000k plastik g45 1w bohlam lampu e27 dekoratif ditampa dening pangguna. . Sawise pirang-pirang taun tuwuh lan pangembangan, WENDA wis nggawe sistem budaya perusahaan sing khas lan ngonfirmasi prinsip bisnis 'pelanggan pisanan'. Kita bakal tansah fokus ing kabutuhan pelanggan lan janji bakal nyedhiyani produk paling marem lan terkenal.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B01 230v g45 bohlamAplikasi:Lampu dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:PCTipe dhasar:E27/B22
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40-50Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:GLOBESertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:B22/E27 G45 bohlam 6 mimpinTipe Led:DIP/6 LED
    dhasar:E27/B22/E14Warna Led / limang warna:biru, pink, ijo, kuning, putih, warm white
    Suhu Warna:w: 2700-3000K / w: 6000-6500kWarna bohlam:cetha
    Garansi:2 taunTegangan/Daya:230v/1w,24v/1w
    Efikasi Luminous (lm/w):40


    Aplikasi

     

    230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 9

    230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 11

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45B01

    Jeneng barang:

    E27 bohlam 6led lampu G45

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    24v/1w,230v/1w

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27 

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    DIP/6 Led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Lumen:

    40 Lum

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 13230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 15230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 17

    230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 19230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 21

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packaging: 25 pcs/kotak batin, 250 pcs/karton/52*26*40 cm/9kgs

    Pangiriman: dening segara, dening udhara, dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

    230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 24230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 26

    Panuku Umpan Balik

    230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 28230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 30

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

    230 v 24 v lampu dekorasi luar ruangan putih hangat 2700k plastik g45 1w dekoratif e27 lampu led produsen 32 

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect