loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 1
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 2
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 3
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 4
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 5
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 6
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 7
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 1
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 2
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 3
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 4
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 5
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 6
WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string 7

WENDA - Flat Fairy Light Kabel Plug Lampu Natal lan Desain Sirkuit Ireng lan Putih IP44 Karet Kabel 220 -20-40 2 taun CN; ZHE dipimpin lampu string

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Tetep cedhak karo tren paling anyar, WENDA wis nggawe Flat Fairy Light Cable Plug Natal Lighting lan Circuitry Design Ireng lan Putih IP44 Kabel Karet 220 -20-40 2 taun CN; ZHE produk competitive ing pasar. Dikarepake bakal mimpin tren industri lan nggawa keuntungan kanggo para pelanggan. Diproses kanthi kerajinan sing rumit, katon Flat Fairy Light Cable Plug Natal Lighting lan Circuitry Design Ireng lan Putih IP44 Kabel Karet 220 -20-40 2 taun CN; ZHE urip. We strictly kelet kanggo konsep desain ngelmu, kang nyumbang kanggo katon unik lan gampang kanggo nggunakake kinerja WENDA kita. Uga, kita ora nate nggunakake bahan mentah sing murah lan mesthekake yen kabeh wis diuji dening inspektur QC, saengga njamin kualitas lampu Natal. Kita yakin produk kita kanthi akeh kaluwihan bisa nggawa keuntungan kanggo kabeh pelanggan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Rating IP:IP44Tegangan Input (V):220
    Garansi (Taun):2-TaunUmur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20-40dawa:1,5m
    Jeneng Liburan:NatalDhukungan Dimmer:Ora
    Gaya:String lampu plugLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng produk:plug cahya dongeng flatAplikasi:Kanggo lampu peri warata kita
    warna:Ireng lan putihBahan:Kabel Karet Kab
    anti banyu:IP44

    Plug kabel lampu peri datar

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng barang:

    Steker lampu senar led datar

    Bahan:

    Kawat Karet

    Warna kawat:

    Ireng, Putih

    Ukuran kawat:

    1.5m EU-plug saka H05RN-F 2*0.75mm2

    Tegangan Input:

    220-240V

    daya:

    6W-8W

    dawa:

    1.5m (bisa nyambung)

    Jumlah Led:

    100 pcs

    Garansi:

    2 taun

    Waterproof Rate:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    100 pcs

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

    Aplikasi

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Informasi Perusahaan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect