loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 1
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 2
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 3
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 4
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 5
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 6
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 7
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 1
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 2
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 3
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 4
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 5
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 6
Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w 7

Waterproof G45 bola lampu dekoratif outdoor 24v 230v G45 plastik led bohlam 1w

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA tetep munggah karo tren pembangunan pasar, maju karo kaping, liwat analisis industri profesional lan posisi pasar pas, gumantung ing kekuatan produksi kuwat lan pasukan technical kuwat, Waterproof G45 lampu bohlam hiasan ruangan 24v 230v G45 plastik dipimpin bohlam 1w wis diprodhuksi. Sawise Waterproof G45 lampu dekoratif ruangan 24v 230v G45 plastik dipimpin bohlam 1w iki dibukak, kita nampa saran apik, lan kita pelanggan pracaya sing jinis produk bisa nyukupi kabutuhan dhewe. Thanks kanggo macem-macem karakteristik sing wis dites dening inspektur QC kita, WENDA wis aplikasi sudhut ing macem-macem kothak utamané kalebu g45 led bulb.We terus yakin sing aplikasi sing godhongé amba saka prodhuk bakal drive industri kanggo berkembang lan maju kanthi cepet.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B01Aplikasi:Lampu dekorasi natal ing njaba
    Suhu Warna (CCT):2200-3000kBahan Body Lampu:Plastik
    Tipe dhasar:E14/E27/B22CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):40
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Tipe:Bohlam plastik G45
    Sertifikasi:RoHS, ceSumber Daya:DC, AC
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing situsUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000jeneng item:"lampu led g45 kab
    Tipe Led:SMD2835Warna bohlam:cetha
    ukuran:Dhiameter 45 * 70 mmWarna Tem:w:2700-3000k
    Rating IP:IP44Dasar lampu:E27
    Efikasi Luminous (lm/w):40

    Presentasi produk

    Kanggo dekorasi lawang kita, kayata natal, taman, pernikahan, pesta, garland patio lan liya-liyane

    Deskripsi Produk
    Jeneng produk
    Lampu led dekorasi G45
    Bahan
    Plasitc
    Tegangan / Daya
    230v/1w,24v/1w
    Ukuran
    45x70 mm
    Wadhah lampu
    E27
    Sumber Led
    DIP/6 led
    warna
    Warm white, cold white, pink, blue, green
    Fungsi
    Waterproof IP44, Shock-proof
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci





    G45 Plastik dipimpin lampu dekoratif warna-warni






    Werna biru






    Werna ijo






    Warna pink






    Warna kuning


    omah plastik
    Sumber LED: DIP/6 LED

    24V/1W
    230 V/W
    E27 Wadhah lampu ditutupi KUNINGAN






    Cahya sing efisien





    Tes anti banyu (IP44):
    Bisa uga ing banyu
    Warm white 2200K
    Warm white 2700K
    Warm white 3000K
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Packing
    Ukuran karton Bobot reged Pelabuhan loading cara pengiriman 1000 pcs 25 pcs/box, 250 pcs/ctn 52x26x40cm 10 kg Ningbo, Shanghai Miturut segara, udhara, express Sertifikat Produk sing gegandhengan Pambuka perusahaan Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional. FAQ
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect