loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 7
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 1
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 2
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 3
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 4
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 5
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 6
Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 7

Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    2. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, G45 led filament bulb, S14 LED Filament bulbs Lampu sorot 100m, G45 string lights We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality Nice christmas festoon decoration E14 led bulbs outdoor motif lighting Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 9

    Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.

    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 10

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 11

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 12

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    Sawise dangu pembangunan, WENDA wis kasil dibukak Nice christmas festoon dekorasi E14 mimpin bolam outdoor lampu senar anti banyu kanggo Taman ngarep. Dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu senar anti banyu ruangan kanggo kebon omah bisa mbantu perusahaan ngadeg ing lingkungan sing kompetitif lan dadi pimpinan industri kanthi cepet. Kanthi ngumpulake para elit ing industri bebarengan, WENDA ngarahake nggunakake kawicaksanan lan pengalaman kanggo ngembangake lan ngasilake produk sing kompetitif. Pangarep-arep utama kita yaiku dadi perusahaan sing unggul ing skala global.

    Gaya:Lampu led G45 RGBUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000Panggonan Asal:Zhejiang, China
    Jeneng merek:WENDAdawa:T18
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20--40
    Fluks Luminous Lampu (lm):15-30Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):DC 24 VRating IP:IP44
    Aplikasi:NgarepJeneng produk:Lampu LED
    Bahan:Lampu LED KabDianggo:Dina Festival
    Warna LED:Putih Angetukuran:T18
    MOQ:10000 Pcs


    Deskripsi Produk
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 15
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 17
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 19
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 21
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 23
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 25
    Spesifikasi
    item
    nilai
    Gaya
    Lampu led G45 RGB
    Umur (jam)
    30000
    Wektu kerja (jam)
    30000
    Panggonan Asal
    Cina
    Zhejiang
    Jeneng merek
    WENDA
    dawa
    T18
    Jeneng Liburan
    Natal
    Suhu kerja (℃)
    -20--40
    Fluks Cahya Lampu (lm)
    15-30
    Umur Kerja (Jam)
    30000
    Tegangan Input (V)
    DC 24 V
    Rating IP
    IP44
    Aplikasi
    Festival
    Jeneng produk
    E14 T18 led bohlam
    Bahan
    Lampu LED Kab
    Panggunaan
    Dina Festival
    warna
    warni-warni
    Packing& Pangiriman
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 27
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 29
    100 pcs ing tas, 10 tas ing kothak (52*26*40 cm) 18KGS
    Profil Perusahaan
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 31
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 33
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 35
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 37
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 39
    Kualitas dekorasi festoon natal sing apik E14 dipimpin bolam lampu motif ruangan Produsen | Wenda Deco 41
    Ningbo Wenda International trade Co., LTD, diadegaké ing taun 2019, minangka supplier lampu liburan ruangan profesional sing nyedhiyakake adol lan layanan saka macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, bolam LED deco, lampu senar sing dipimpin Gobe, lampu senar sing dipimpin Natal. , Led lampu meteor snowfall. We are dumunung ing 317 Yesgo, Building C, No.11, dongqian Lake bagean, yinxian avenue, Ningbo karo akses transportasi trep. Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, produk kita duwe kualitas lan kinerja anti banyu sing apik, laris ing Australia, umume negara Eropa lan Asia. Kita uga welcome OEM&pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Yen sampeyan milih produk saiki saka katalog utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Yen sampeyan duwe gagasan utawa konsep anyar kanggo produk, hubungi kita. Kita seneng bisa bebarengan karo sampeyan lan pungkasanipun nggawa sampeyan produk wareg. We Sincerely welcome kanca saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi kita perusahaan lan kerjo bareng karo kita ing basis saka long-term keuntungan bebarengan. We are looking nerusake kanggo nampa pitakonan Panjenengan rauh.
    FAQ
    1. sapa kita?
    Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2019, adol menyang Eropa Kulon (25.00%), Oceania (20.00%), Eropa Lor (20.00%), Eropa Kidul (20.00%), Asia Tenggara (3.00%), Amerika Kidul (2,00%), Eropa Timur (2,00%), Afrika (2,00%), Timur Tengah (2,00%), Asia Timur (2,00%), Asia Kidul (2,00%). Ana total 1-4 wong ing kantor kita.

    2. carane kita bisa njamin kualitas?
    Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
    Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

    3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
    Lampu Sabuk, Lampu String

    4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?
    perusahaan kita minangka supplier lampu Liburan profesional ing Ningbo, China., We are engaged in Outdoor Christmas Decorative lightng .research, design, production, foreign trade and purchasing. We mbukak pabrik kita ing ISO9001: 2000 sistem kualitas, lan paling pr

    5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
    Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, EXW, FCA;
    Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
    Jinis Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, MoneyGram, Kartu Kredit, PayPal, Western Union;
    Basa sing digunakake: Inggris, Spanyol, Italia
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect