loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 1
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 2
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 3
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 4
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 5
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 6
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 7
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 1
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 2
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 3
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 4
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 5
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 6
WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb 7

WENDA - Lampu warna-warni dekorasi luar ruangan e14 china led 14v filament bulb e14 led bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Supaya bisa adaptasi luwih apik kanggo macem-macem kabutuhan pelanggan, WENDA wis kerja keras kanggo ngembangake produk. Teknologi kasebut ningkatake kinerja produk lan nyepetake proses manufaktur. Iki nduweni jangkoan aplikasi sing akeh banget lan populer ing bidang Lampu LED. Supaya awake dhewe ndhisiki pesaing liyane, kita bakal terus maju kanggo nambah kekuwatan R&D lan kemampuan teknologi. WENDA ngarep-arep yen ing sawijining dina kita bakal ngembangake produk sing luwih apik tanpa ngandelake teknologi wong liya.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-E14B01Aplikasi:Lampu natal dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):75Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu LilinSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Dasar lampu:E14 bohlam pepayaUkuran Lampu:18*48 mm
    Tegangan/Daya:14V/0.18WDaya/frekuensi daya:0,18W / 50-60Hz
    Tipe LED:DIP/3 ledWarna Led:putih anget, putih, biru, ijo, abang, pink, Kuning
    Suhu warna:w:2700-3000K, cw:6000-6500kGaransi:2 taun
    Rating IP:IP44Efikasi Luminous (lm/w):15

     

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14B01

    Jeneng barang:

    E14 T18 Pepaya aneka warna

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    14V / 0.18W, 24V / 0.5W

    Warna Bulb:

    Bening, Abang, Ijo, Biru, Kuning, Ungu

    dhasar:

    E14

    Ukuran Bulb:

    18*48 mm

    Tipe Led:

    DIP/3 Led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k), Putih dingin (6000-6500k), Abang, Ijo, Biru, Kuning, Ungu

    Lumen:

    15 Lum

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25 pcs/polybag, 100 pcs/kotak batin, 1000 pcs/karton

    Ukuran karton:

    35*25*25cm (0.022cbm/ctn)

    Bobot reged:

    8,8 kg/ctn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

    Gambar rinci

     

     

    Cocokake E14 Wire

     

    PRODUK UTAMA

     

    Informasi Perusahaan

     

    Sertifikasi

     

    FAQ

     

    Q1. Apa aku bisa njaluk sampel kanggo produk Iki?

    A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas. Sampel campuran bisa ditampa.

    Q2. Apa babagan lead time?

    A: Sample perlu 3-5 dina, wektu produksi massal perlu 1-2 minggu kanggo jumlah pesenan luwih saka 

    Q3. Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo  pesen?

    A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

    Q4. Kepiye carane ngirim barang lan suwene tekan?

    A: Kita biasane dikirim dening DHL, UPS, FedEx utawa TNT. Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka. Maskapai lan kapal laut uga opsional.

    Q5. Carane nerusake pesenan kanggo  produk iki?

    A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
    Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
    Katelu customer nandheske conto lan panggonan simpenan kanggo pesenan resmi.
    Fourthly Kita ngatur produksi.

    Q6. Apa OK kanggo nyithak logo utawa OEM  kanggo kita produk iki?

    A: Nggih. Mangga ngandhani kita resmi sadurunge produksi kita lan konfirmasi desain pisanan adhedhasar sampel kita.

    Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?

    A: Ya, kita nawakake1-2 garansi taun kanggo produk kita.

    Q8: Carane menehi hasil karo risak?

    A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang 
    saka 0,2%.
    Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik. Kanggo 
    produk kumpulan risak, kita bakal ndandani lan dikirim maneh kanggo sampeyan utawa kita bisa ngrembug solusi i
    ikalebu nelpon maneh miturut kahanan nyata.

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect