loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 1
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 2
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 3
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 4
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 5
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 6
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 7
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 1
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 2
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 3
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 4
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 5
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 6
230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi 7

230 V 24 V E27 B22 led bulb outdoor plastik tahan air G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA dianggep minangka salah sawijining panyedhiya utama 230V 24V E27 B22 sing dipimpin bolam ruangan plastik tahan banyu G45 warna lampu natal sing dipimpin kanggo dekorasi. 230V 24V E27 B22 led bohlam ruangan plastik anti banyu G45 warna natal dipimpin bohlam kanggo dekorasi WENDA tansah tetep filosofi bisnis-oriented pasar lan nganggep 'kejujuran & keikhlasan' minangka prinsip perusahaan. Kita nyoba nggawe jaringan distribusi swara lan ngarahake nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B02Aplikasi:Lampu dekorasi natal ing njaba
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14/E27/B22
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Bohlam plastik G45Sertifikasi:RoHS, ce
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing situs
    Tipe Led:SMD2835Garansi:2 taunc
    Warna bohlam:abang, biru, ijo, kuning, susujeneng produk:Patio Lampu Dekorasi Natal Bulds Led Lampu Bohlam
    jeneng item:G45 globe SMD bolam warna-warniukuran:Dhiameter 45 * 70 mm
    Warna Tem:w:2700-3000kRating IP:IP44
    Dasar lampu:E27/B22/E14Efikasi Luminous (lm/w):40

    Presentasi produk

    Kanggo dekorasi lawang kita, kayata natal, taman, pernikahan, pesta, garland patio lan liya-liyane

    Deskripsi Produk
    Jeneng produk
    Lampu led dekorasi G45
    Bahan
    Plasitc
    Tegangan / Daya
    230v/1w,24v/1w
    Ukuran
    45x70 mm
    Jinis Lamp-house
    E27/E14/B22
    Sumber Led
    SMD2835/6 led
    Fungsi
    Waterproof IP44, Shock-proof
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci
    E27
    B22
    E14
    Kabel sing cocog 





    Soket tembaga kabel bunder 2x1.0mm2





    Kabel karet datar HRNH-F 2x1.5mm2






    Kabel Bulat H05RN-F 2x1.0mm2
    Packing&Pangiriman
    MOQ
    Packing
    Ukuran karton
    Bobot reged
    Pelabuhan loading
    cara pengiriman
    1000 pcs
    25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    52x26x40cm
    10 kg
    Ningbo, Shanghai
    Miturut segara, udhara, express
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    FAQ
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect