loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 1
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 2
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 3
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 4
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 5
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 6
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 7
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 1
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 2
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 3
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 4
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 5
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 6
Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 7

Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    2. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.
    3. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    3. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    4.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

     Quality golf ball festoon lights Manufacturer | Wenda Deco   

    Kaluwihan Perusahaan

    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 9

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 10

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.

    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 11

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 12

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Sertifikasi lan Paten

    Certificate
    Certificate

    WENDA gumantung ing taun akumulasi technical lan pengalaman industri, organically nggabungke craftsmanship tradisional karo teknologi modern, kasil dikembangaké Hot sade G45 E27 B22 1W SMD led bohlam anti banyu 1W plastik bohlam E27. Diproses kanthi kerajinan sing rumit, tampilan Hot sade G45 E27 B22 1W SMD led bulb waterproof 1W plastic bulb E27 jelas. Ing mangsa ngarep, Hot sade G45 E27 B22 1W SMD dipimpin bohlam anti banyu 1W plastik bohlam E27 bakal nambah liyane modal lan investasi teknologi kanggo terus-terusan nambah daya saing lengkap perusahaan, lan usaha kanggo tetep invincible ing pasar ing salawas-lawase.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B03Aplikasi:Lampu dekorasi natal ing njaba
    Suhu Warna (CCT):2200-3000kBahan Body Lampu:Plastik
    Tipe dhasar:B22, E27CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):40
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Tipe:Bohlam plastik G45
    Sertifikasi:RoHS, ceSumber Daya:DC, AC
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing situsUmur (jam):30000
    Wektu kerja (jam):30000jeneng item:"lampu led g45 kab
    Tipe Led:SMD2835Warna bohlam:cetha
    ukuran:Dhiameter 45 * 70 mmWarna Tem:w:2700-3000k
    Dasar lampu:E27


    Presentasi produk

    Kanggo dekorasi lawang kita, kayata natal, taman, pernikahan, pesta, garland patio lan liya-liyane

    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 15
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 17
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 19
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 21
    Deskripsi Produk
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 23
    Jeneng produk
    Lampu led dekorasi G45
    Bahan
    Plasitc
    Tegangan / Daya
    230v/1w
    Ukuran
    45x70 mm
    Wadhah lampu
    E27
    Sumber Led
    SMD2835/12 LED
    warna
    Warm white, cold white, pink, blue, green
    Fungsi
    Waterproof IP44, Shock-proof
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Layanan
    OEM, ODM
    Gambar rinci



    G45 Plastik 230v/1w
    SMD 2835/12 led
    B22 lampholder
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 25
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 27




    G45 Plastik 230v/1w
    SMD 2835/12 led
    E2722 lampholder




    G45 Plastik 230v/2w
    SMD 2835/24 led
    B22 E27 lampholder
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 29
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 31






    Putih kadhemen






    Putih anget
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 33
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 35






    ing cahya
    Warm white 2200K
    Warm white 2700K
    Warm white 3000K
    Packing&Pengiriman
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 37
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 39
    MOQ
    Packing
    Ukuran karton
    Bobot reged
    Pelabuhan loading
    cara pengiriman
    1000 pcs
    25 pcs/box, 250 pcs/ctn
    52x26x40cm
    10 kg
    Ningbo, Shanghai
    Miturut segara, udhara, express
    Sertifikat
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 41
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 43
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 45
    Produsen lampu festoon bal golf kualitas | Wenda Deco 47 FAQ
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect