loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 1
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 2
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 3
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 4
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 5
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 6
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 7
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 1
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 2
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 3
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 4
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 5
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 6
lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan 7

lampu led B22 tahan banyu sing dipimpin lampu kilat dipimpin lampu strobo kanggo panggunaan ruangan ruangan lan njero ruangan utawa lampu liburan

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    We nggawa macem-macem kualitas premium saka WENDA kang kita supply lan perdagangan. We Pabrik ing macem-macem werna lan gaya. WENDA duwe tujuan kanggo dadi perusahaan sing paling berpengaruh ing donya. Kanggo nggayuh tujuan kasebut, kita bakal ngeyel ngenalake bakat teknologi tinggi lan sinau teknologi canggih internasional, lan ngupayakake nambah kekuatan teknis lan entuk inisiatif ing kompetisi.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-SK052Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220V
    Fluks Luminous Lampu (lm):25Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-30 - 60Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDSuhu Warna (CCT):Putih Anget
    Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):80warna:Putih anget

    anti banyu B22 led bohlam dipimpin sumunar bohlam dipimpin lampu strobo kanggo ruangan ruangan lan njero ruangan nggunakake utawa cahya liburan

    Deskripsi Produk

     

    daya1,5w
    voltase230v
    dhasar lampuB22
    lumen55
    wektu angkat 30000h
    CCT2700k--3000k
    ukuran lampu22*56 mm
    sertifikasiCE ROHS
    packing1000pcs ing karton
    MOQ100PCS 
    lampu sumunar cahya saben secord
     
    Produk sing gegandhengan

     pls klik gambar

       

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Informasi Perusahaan

     

    FAQ

     

    Sertifikasi

     

    bali menyang omah

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect