loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 1
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 2
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 3
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 4
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 5
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 6
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 7
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 1
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 2
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 3
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 4
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 5
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 6
WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led 7

WENDA - E27 B22 Lampu led plastik tahan air 230v strobo bohlam lampu berkedip 1W 2W bohlam strobo led

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Wiwit diadegake, perusahaan kita wis fokus ing nyetel tim pangembangan teknologi sing tujuane kanggo ngembangake lan nganyarke teknologi kanthi efektif ngasilake E27 B22 plastik anti banyu sing dipimpin lampu 230v strobo lampu sumunar 1W 2W. Inovasi teknologi minangka alasan dhasar kanggo WENDA nggayuh pembangunan sing lestari. Nggambarake tren lan pangembangan industri paling anyar, E27 B22 Waterproof plastik dipimpin lampu 230v strobo sumunar lampu bohlam 1W 2W dirancang kanggo cukup atraktif kanggo narik kawigaten manungsa waé. Kajaba iku, nduweni sawetara ciri sing apik banget, sing ndadekake nilai tambah. Ing pasar sing kompetitif iki, Lampu LED iki nduweni ruang apresiasi paling gedhe.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-SB01Aplikasi:Lampu dekorasi natal ing njaba
    Suhu Warna (CCT):3000Bahan Body Lampu:Plastik
    Tipe dhasar:E14/E27/B22CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):60
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Tipe:Bohlam plastik G45
    Sertifikasi:RoHS, ceSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing situs
    jeneng item:Lampu sorot led 230vTipe Led:SMD2835
    jeneng produk:Patio Lampu Dekorasi Natal Bulds Led Lampu BohlamRating IP:IP44
    Dasar lampu:E27/B22/E14Watt:1W, 2W
    Efikasi Luminous (lm/w):40

    Presentasi produk

    Kanggo dekorasi lawang kita, kayata natal, taman, pernikahan, pesta, garland patio lan liya-liyane

    Deskripsi Produk
    Jeneng produk
    230V strobo led bohlam
    Bahan
    Plasitc
    Tegangan
    AC 220-240V
    Watt
    1W, 2W
    Jinis Lamp-house
    E27/E14/B22
    Sumber Led
    SMD2835: 8 LED/18 LED
    Fungsi
    Waterproof IP44, Shock-proof
    Sertifikat
    CE, Rohs
    Layanan
    OEM, ODM
    Njamin
    1-Taun
    Gambar rinci
    E27
    B22
    E14






    omah plastik karo 8 leds
    E27 wadhah lampu karo nikel





    Wadah lampu E27 karo kuningan






    B22 wadhah lampu logam




    wadhah lampu E14




    230V/1W
    Kripik LED cahya dhuwur, SMD 2835
    pasuryan pindho 8leds







    230V/2W
    Kripik LED cahya sing dhuwur,
    SMD 2835 18 led
    Packing&Pengiriman
    MOQ
    Packing
    Ukuran karton
    Bobot reged
    Pelabuhan loading
    cara pengiriman
    1000 pcs
    1 pcs/box, 100 pcs/ctn
    31X31X45cm
    7 ,9kg
    Ningbo, Shanghai
    Miturut segara, udhara, express
    Sertifikat
    Produk sing gegandhengan
    Pambuka perusahaan
    Ing Wenda, kita bangga karo layanan pelanggan lan desain lampu liburan khusus, minangka pengalaman ekspor profesional 10 taun lan pemasok lampu ruangan sing khas, kita nawakake macem-macem lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu deco Led, lampu senar sing dipimpin Globe, Lampu senar LED Natal, Lampu meteor salju sing dipimpin. Kita dumunung ing Kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang kanthi akses transportasi sing trep (ing segara lan udhara). Produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah (kayata Jerman, Prancis, Italia, Portugal, Polandia, Spanyol, Swedia, UK), Australia lan Asia (Thailand, Singapura, Malaysia, Indonesia). We are Verified Supplier, Kabeh Produk kita CE lan ROHS Approved (Sertifikat lan testing ndeleng website). Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan, kanggo mbantu pelanggan ngatasi masalah lan menehi solusi kanthi kawruh profesional.
    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect