loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 1
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 2
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 3
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 4
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 5
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 6
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 7
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 1
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 2
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 3
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 4
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 5
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 6
Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu 7

Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Sawise pirang-pirang taun pembangunan, WENDA wis entuk kabisan sing kuat ing produksi lan R&D, sing ngidini kita ngembangake produk anyar supaya tetep cedhak karo pangembangan industri. Perusahaan kita wis nandur modal akeh ing R&D lan nganyarke teknologi. Iki wis menehi asil awal pungkasanipun. Minangka Grosir lampe hiasan ruangan mimpin 14v 24v plastik warni bohlam pepaya e14 kaluwihan bolam ditemokaké terus, iku wis digunakake digunakake ing lapangan (s) saka LED Bulbs. Dipuntedahaken standar produksi ngelmu lan majeng, kita wis kasil digawe Grosir outdoor hiasan lampe mimpin 14v 24v plastik warni bohlam pepaya e14 bolam banget ing sawijining kinerja. Liwat tes kaping pirang-pirang, WENDA kabukten luar biasa lan liya-liyane. Sadurunge diluncurake, wis lulus sertifikasi sawetara panguwasa internasional lan nasional.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-E14B01Aplikasi:Lampu natal dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):75Tegangan Input (V):12
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu LilinSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX, tata letak Agi32, tata letak CAD otomatis, Pangukuran ing situs
    Dasar lampu:E14 bohlam pepayaUkuran Lampu:18*47.5mm
    Daya/frekuensi daya:0,18W / 50-60HzTipe LED:DIP/3 led
    Warna Led:putih anget, putih, biru, ijo, abang, pink, KuningSuhu warna:w:2700-3000K, cw:6000-6500k
    Garansi:2 taunRating IP:IP44
    Efikasi Luminous (lm/w):15

    Grosir luar ruangan dekoratif lampe led 14 v 24 v plastik warna-warni bohlam pepaya e14 lampu

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14B01

    Jeneng barang:

    E14 T18 Pepaya aneka warna

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    14V/0.18W

    Warna Bulb:

    Bening, Abang, Ijo, Biru, Kuning, Ungu

    dhasar:

    E14

    Ukuran Bulb:

    18*48 mm

    Tipe Led:

    DIP/3 Led

    Warna sing dipancarake:

    Warm white (2700-3000k), putih (5000-6500k), Abang, Ijo, Biru, Kuning, Ungu

    Lumen:

    15 Lum

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25 pcs/polybag, 100 pcs/kotak batin, 1000 pcs/karton

    Ukuran karton:

    35*25*25cm (0.022cbm/ctn)

    Bobot reged:

    8,8 kg/ctn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

     

    Cocokake Wires

     

     

     

    Related Lampu Led

     

    Panuku Umpan Balik

     

    Kemasan& Pangiriman

    Packing: 100pcs / kothak njero, 1000pcs / karton

             karton ukuran: 35*25*25 cm

             Bobot reged: 8.8kgs/ctn

    Pangiriman: dening segara (FOB Ningbo, Shanghai),

              dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

              dening Air

     

     

     

    Sertifikasi

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect