loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 1
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 2
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 3
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 4
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 5
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 6
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 7
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 1
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 2
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 3
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 4
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 5
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 6
Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100 7

Warna-warni 14v E14 0.3w Dip Pepaya2600k Lampu Lampu Led Bohlam Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Putih Keren 100

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA kanthi aktif nyerep teknologi manufaktur lan teknologi produksi perusahaan domestik lan manca sing apik banget, lan sukses ngembangake Colorful 14v E14 0.3w Dip Papaya2600k Light Lights Led Bulb LED Chip Candle Lights lan Circuitry Design Cool White 100 nggunakake teknologi anyar lan teknologi anyar. Sarana inovasi teknologi modern diadopsi kanggo manufaktur tanpa cacat saka Colorful 14v E14 0.3w Dip Papaya2600k Lampu Lampu Led Bulb Lampu Lilin Chip LED lan Desain Sirkuit Keren Putih 100. Nganti saiki, area aplikasi produk wis ditambahi menyang Lampu LED. Dipandu dening pasukan pasar, WENDA bakal nggunakake sawetara langkah lengkap kanggo nambah kekuatan kita. Contone, kita bakal nandur modal akeh ing proyek R&D lan terus ngembangake produk anyar supaya bisa mimpin tren pasar.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:SZ-E14B01Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):70Tegangan Input (V):14V24V
    Fluks Luminous Lampu (lm):100Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-25 - 60
    Tipe:Lampu LilinSertifikasi:ce, RoHS, VDE
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Suhu Warna (CCT):Putih KerenEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):15
    warna:putih kerenSumber cahya LED:Chip LED Kab

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14B01

    Jeneng barang:

    E14 T18 dipimpin bolam warna-warni

    Bahan:

    Plastik + Aluminium

    Tegangan Output/Daya:

    14V/0.18W, 24V/0.5W

    Warna Bulb:

    Bening, Abang, Biru, Kuning, Ijo, Ungu

    dhasar:

    E14

    Ukuran Bulb:

    18*48 mm

    Tipe Led:

    DIP/3 led

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget, Putih Dingin, Abang, Biru, Ijo, Kuning, Ungu

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25 pcs/polybag, 100 pcs/kotak batin, 1000 pcs/karton

    Ukuran karton:

    35*25*25cm (0.022cbm/ctn)

    Bobot reged:

    8,8 kg/ctn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

     

     

     

     

    Kabel Holder E14 Kab

     

    Lampu E14 sing gegandhengan

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pangiriman

    Packing: 100pcs / kothak njero, 1000pcs / karton

             karton ukuran: 35*25*25 cm

             Bobot reged: 8.8kgs/ctn

    Pangiriman: dening segara (FOB Ningbo, Shanghai),

              dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

              dening Air

     

    Aliran Produksi

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect