loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 1
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 2
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 3
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 4
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 5
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 6
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 7
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 1
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 2
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 3
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 4
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 5
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 6
Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir 7

Cina Natal 0.5 W 24 V 220 V E14 lampu LED dipimpin bola lampu grosir

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Tansah nandheske ing njupuk teknologi minangka produktivitas pisanan kanggo nambah kita R&D kekuatan, WENDA wis kasil ngembangaken China natal 0.5W 24V 220V E14 LED lamp mimpin bolam lampu grosir. Produk kita bisa disesuaikan karo sampeyan kanthi sampurna. WENDA bakal nyedhiyakake layanan sing berkualitas, lan menehi pengalaman sing luwih apik kanggo para pelanggan. Kanthi cara iki, perusahaan bisa terus nguatake kekuwatane ing masa depan ing inovasi teknologi lan ngupayakake nggawe rantai ekologis produk lengkap.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:SZ-E14B03 E14 T25 mimpin bohlamAplikasi:Taman Tema
    Bahan Body Lampu:PCTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):AC 100-240V
    Fluks Luminous Lampu (lm):350Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):20000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:lampu sorotSertifikasi:ce, EMC, Energy Star, GS, LVD, RoHS, VDE
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Suhu Warna (CCT):Putih AngetEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):20
    Sumber cahya LED:SMDEfikasi Luminous (lm/w):20

     

    Panuku Umpan Balik

     

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-E14B03

    Jeneng barang:

    E14 T25 Pepaya aneka warna

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V / 0.5W

    Warna Bulb:

    Bening, Abang, Biru, Kuning, Ijo, Ungu

    dhasar:

    E14

    Ukuran Bulb:

    25*56 mm

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget, Putih Dingin, Abang, Biru, Ijo, Kuning, Ungu

    Lumen

    15 Lum

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    25 pcs/polybag, 100 pcs/kotak batin, 1000 pcs/karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    18kg/ktn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

     

    Gambar rinci

     

     

     

    Cocokake E14 Kabel

    Lampu E14 sing gegandhengan

     

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Packing: 100pcs / kothak njero, 1000pcs / karton

             karton ukuran: 52*26*40 cm

             Bobot reged: 18kgs/ctn

    Pangiriman: dening segara (FOB Ningbo, Shanghai),

              dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

              dening Air

     

    Sertifikasi

     

    Informasi Perusahaan

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat.

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet.

     

    3. rega sarujuk.

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu.

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan.

     

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect