loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 1
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 2
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 3
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 4
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 5
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 6
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 7
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 1
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 2
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 3
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 4
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 5
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 6
bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb 7

bola golf bohlam 1w e27 led Lampu Ningbo B22 Led Bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA saged nyediakake sawetara kualitas bola golf bohlam 1w e27 led Lamp Of Ningbo B22 Led Bulb. Produk kasebut dianugerahi kinerja sing stabil lan multi-fungsi. Utamane digunakake ing lapangan aplikasi saka Lampu LED. Thanks kanggo macem-macem karakteristik sing wis dites dening inspektur QC kita, WENDA wis aplikasi sudhut ing macem-macem kothak utamané kalebu g45 led bulb.We terus yakin sing aplikasi sing godhongé amba saka prodhuk bakal drive industri kanggo berkembang lan maju kanthi cepet.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-AR130Aplikasi:Taman, Natal Dekorasi njero ruangan utawa ruangan
    Bahan Body Lampu:Aluminium Alloy KabCRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):AC 220-240VEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):30, 80
    Fluks Luminous Lampu (lm):30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):200000, 30000Suhu kerja (℃):-20 - 45, -20 - 45
    Tipe:E27Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDNgalih Mode:Pasang ing sumber daya
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Warna cahya:pink, ijo, biru, ww, wSudut pandang:360 derajat
    Sertifikat:CE ROHSjinis led:DIP/6 LED

    1W dipimpin bohlam lampu bohlam dipimpin e27 1W dipimpin lampu lampu ningbo

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng merek  WEDNA
    Item No  WD-AR126
    LED QTY  6 led 
    CCT 2700K, 3000K, 5000K
    Tegangan  230V
    daya  1W
    warna Biru Pink Kuning Abang
    saiki 15mA
    Ukuran 45×70 mm
    Packing  25PCS ING KOTAK
    MOQ 1000 pcs
    Pengiriman Dikirim ing 7 dina sawise pembayaran

     

    Deskripsi Produk

     

     

     

    Aplikasi

    Informasi Perusahaan

     

     

    Sertifikasi

    Layanan Kita

     

     

    Pengiriman

     

     

    Produk sing gegandhengan

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect