loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 1
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 2
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 3
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 4
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 5
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 6
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 7
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 1
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 2
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 3
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 4
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 5
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 6
Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 7

Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Iki minangka salah sawijining produk sing laris saka WENDA. Iki dirancang kanggo nyukupi kritéria industri. Desain minangka aspek sing paling mencolok saka WENDA. Desaine asale saka desainer kita sing sensitif karo fashion lan ngerti kabutuhan komersial pasar kanthi apik. Uga, WENDA digawe saka bahan mentah sing dipilih kanthi apik.

    Suhu Warna (CCT):2700K-3000K / 5000K-6500KEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):15
    Garansi (Taun):2-TaunIndeks Rendering Warna (Ra):50
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Jeneng Liburan:NatalSuhu kerja (℃):-20-40
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Umur Kerja (Jam):30000
    Tegangan Input (V):220vRating IP:IP44
    Daya Rated:0.18wJeneng produk:E14 bohlam pepaya
    Tipe:E14Bahan:PC
    Warna bohlam:Werna apa wae kasedhiya, nampa kustomisasi, kaya amberDaya rate:0.5W
    IP Rate:lim lengkap IP65 WaterproofSertifikat:CE ROHS

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween

    Kemasan& Pengiriman

     Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 8

    Aplikasi

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 10

     

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 12

     

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 14

     

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 16

     

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng produk      

    E14 bohlam pepaya

    Jinis         

    E14

    Tegangan          

    14V/24V

    Bahan         

    PC

    Warna bohlam         

    Werna apa wae kasedhiya, nampa kustomisasi, kaya amber

    Jumlah led       

    3 bêsik

    Rate daya        

    0.18W

    Aplikasi       

    Dekorasi Pesta Pernikahan Natal

    IP Rate           

    lim lengkap IP65 anti banyu

    Sertifikat       

    CE ROHS

    Ndeleng produk 

     

     Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 18

     

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 20

     

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 22

     

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 24

     

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 26

     

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 28

     

    Lampirake Sertifikat

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 30

     
    Informasi Perusahaan

     

    Ing Pameran

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 32

      Waca perusahaan kita

     Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 34

      Waca kauntungan kita

    Flame Bulb E14 LED Flame Effect Fire Light Bulbs kanggo Dekorasi Lampu ing Pesta Liburan Natal Halloween 36

     

     

     

    FAQ

     

    Kapan aku bisa njaluk rega?

    Kita biasane mangsuli sampeyan sajrone 2 jam. Utawa sampeyan bisa nambah Whats App: +86 17858933877 Aries Ye kanggo diskusi luwih

     

    Apa conto sampeyan gratis utawa butuh biaya?

    Siji sampel gratis. Kapindho kudu ngisi biaya sampel. Lan sampeyan kudu mbayar biaya pengiriman.

     

    Kepiye carane bisa mbayar biaya sampel?

    Sampeyan bisa mbayar liwat Paypal.

     

    Suwene aku bisa ngarepake njaluk sampel?

     Sawise pembayaran, sampel bakal dikirim metu ing 7 dina. Yen kanthi TNT express, sampel bakal tekan sampeyan babagan 7 dina.

     

    Yen produk nampa kustomisasi?

    ya wis. Werna nampa kustomisasi. Lan kothak kemasan uga nampa kustomisasi miturut syarat sampeyan.

     

    Apa babagan wektu timbal kanggo produksi massal?

    Terus terang, gumantung saka jumlah pesenan lan musim sampeyan nggawe pesenan. Umumé, disaranake sampeyan miwiti pitakon 60 dina sadurunge tanggal kasebut. Banjur sampeyan kudu bisa nyekel mangsa dodolan.

     

     

    Kanthi kita dhuwit ing aman, bisnis ing aman! 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect