loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 1
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 2
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 3
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 4
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 5
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 6
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 7
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 1
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 2
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 3
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 4
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 5
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 6
WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. lampu led g45 kab 7

WENDA - dekorasi Natal tahan banyu ruangan 24V 230V E27 B22 G45 lampu led, bohlam LED Deco, bohlam LED Golf. "lampu led g45 kab

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nggunakake teknologi Highly majeng lan cara Newest, WENDA wis ngembangaken outdoor banyu-bukti dekorasi Xmas 24V 230V E27 B22 G45 mimpin bolam, dipimpin Deco bohlam, LED Golf bolam. Data sing diukur nuduhake yen memenuhi syarat pasar. WENDA bakal tumindak kanthi lengkap babagan pamikiran penting babagan 'kualitas sing paling penting lan paling penting kanggo pelanggan' lan tetep selaras karo wektu kanggo ningkatake kemampuan inovasi perusahaan kita. Kita bakal maju kanthi gagah lan nggayuh tujuane dadi perusahaan utama ing pasar global.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:WENDA
    Nomer Model:WD-140409BAplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PCTipe dhasar:E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):230
    Fluks Luminous Lampu (lm):80Umur Kerja (Jam):30000
    Suhu kerja (℃):-20 - 40Tipe:bolam globe
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Suhu Warna (CCT):Putih MurniEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):100
    Sumber cahya LED:SMD2835

     

    Deskripsi Produk

     

    Lampu led G45, bola lampu led golf 1w, lampu bola led E27, B22

    Lampu hias LED 
    E14 Lampu LED Dekorasi 
    Lampu Dekorasi LED Kab  lampu natal sing dipimpin

    Bohlam led G45.1. ngirit listrik 80%.  
    2. Epistar chip LED. 3. CE, PSE, ROHS  
    4. garansi telung taun. 5. ndhuwur 50.000 jam  
     

    G45 mimpin bolam, LED lampu dekoratif bolam, mimpin racing bolam cocok kanggo liburan, KTV, bar utawa outdoor nggunakake.

    Nomer Barang: RL 002

     

    Jumlah LED: 3.4.5.6.7.8.9LED,12SMD

    DAYA: 0.3W-1W

    Warna LED: Abang, Putih, Biru, Ijo, Amber, Kuning, RGB (ganti bertahap utawa ganti lompat)

    Tegangan: 110V / 220V / 12V / 24V

     Bahan panutup : PC utawa kaca

    Tutup lampu: bening utawa beku utawa susu.

    Dasar lampu: E27, E26, B22

    Dhiameter: 45mm  Dhuwur: 70mm

    tingkat IP IP 44 (cocog kanggo panggunaan njaba)

     

     

     

     

    Kemasan& Pengiriman

     

    Layanan Kita

     1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.
    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.
    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 
    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

    Informasi Perusahaan

     Kaluwihan kita:
    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat
    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet
    3. rega sarujuk 
    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu
    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect