loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 1
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 2
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 3
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 4
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 5
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 6
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 7
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 1
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 2
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 3
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 4
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 5
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 6
G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu 7

G45 dipimpin lampu warna-warni 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 bola bola lampu

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kanthi pembangunan taun, WENDA manggoni posisi penting ing industri Lampu LED saiki. Kita tansah selaras karo standar kualitas internasional lan sistem manajemen kualitas, sakabehe njamin kualitas produk. We Pabrik ing macem-macem werna lan gaya. Dipengaruhi dening tren pasar lan syarat pelanggan, desain WENDA digawe unik. Iku nganggo bahan mentahan sing wis diuji kanggo selaras karo standar kualitas, kang njamin kualitas saka sumber.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B02Aplikasi:Lampu dekorasi ruangan
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):75Tegangan Input (V):220
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):2-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:LiyaneSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit
    Jeneng barang:E14 G45 led bohlamTipe Led:SMD2835
    Warna Led:Warna angetSuhu Warna:2700-3000k
    Garansi:2 taunWarna bohlam led:bule, ijo, abang, kuning, putih susu
    Tegangan/Daya:220v/1wDudukan lampu:E14/E27/B22
    Efikasi Luminous (lm/w):40

    G45 led colouful bulb 220 v lampu dekorasi Natal SMD2835 e14 globe bulb lamp

    Panuku Umpan Balik

     

    Aplikasi

     

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45B02

    Jeneng barang:

    G45 warna-warni bolam globe 

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V/1W

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E14 E27 B22

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Abang, Ijo,Biru, Kuning,Putih anget

    Warna Tem:

    Putih anget (2700-3000k)

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Packaging:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     

     

    Gegandhengan G45 Led lamp

     

    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packing:25pcs / kothak njero, 250pcs / karton / 52*26*40cm/9kgs

    Pangiriman: dening segara, dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect