loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 1
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 2
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 3
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 4
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 5
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 6
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 7
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 1
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 2
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 3
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 4
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 5
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 6
Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w 7

Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Nalika WENDA kanthi sadar nindakake latihan personel lan inovasi teknologi, uga terus-terusan nguatake komunikasi lan ijol-ijolan eksternal kanggo nambah daya saing dhewe. Kualitas Dekorasi Natal E27 B22 warna-warni G45 Plastic Globe Led Bulb 1w ana ing tingkat paling dhuwur ing industri lan ora bisa dipisahake saka kerja keras lan inovasi personel teknis sing luar biasa. Ing mangsa ngarep, Dekorasi Natal E27 B22 warni G45 Plastik Globe Led Bulb 1w bakal nambah modal lan investasi teknologi kanggo terus-terusan nambah daya saing komprehensif perusahaan, lan usaha kanggo tetep invincible ing pasar ing salawas-lawase.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-G45B02Aplikasi:Lampu dekorasi natal ing njaba
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Bahan Body Lampu:Plastik
    Tipe dhasar:E14/E27/B22CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):50
    Fluks Luminous Lampu (lm):40Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Tipe:Bohlam plastik G45
    Sertifikasi:RoHS, ceSumber Daya:DC, AC
    Sumber cahya:LEDDhukungan Dimmer:Ora
    Layanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuitjeneng item:G45 globe SMD bolam warna-warni
    Warna bohlam:abang, biru, ijo, kuning, susuTipe Led:SMD2835
    ukuran:Dhiameter 45 * 70 mmWarna Tem:w:2700-3000k
    Rating IP:IP44Garansi:2 taunc
    Dasar lampu:E27/B22/E14jeneng produk:G45 Plastik Kanggo Dekorasi Lampu 45mm Globe String Light 1w Led Bulb

    Ce/rohs Ip65 Dekorasi Natal E27 B22 Dasar Multicolor G45 Plastik untuk Dekorasi Lampu 45 Mm Globe String Lampu 1 W Bohlam Led

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-G45B002

    Jeneng barang:

    G45 bolam globe warna-warni

    Bahan:

    Plastik + Aluminium

    Tegangan Output/Daya:

    220V/1W

    Warna Bulb:

    Abang, Ijo, Biru, Kuning, Susu

    dhasar:

    E14 E27 B22

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*70mm

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Abang, Ijo, Biru, Kuning, Warm white

    Warna Tem:

    Putih anget (2700-3000k), Putih dingin (6000-6500k)

     

     

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40 ℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Packaging:

    25pcs / kothak njero, 250pcs / karton

    Ukuran karton:

    52*26*40cm(0.054cbm/ctn)

    Bobot reged:

    9 kg/ktn

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).

    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Aplikasi

     

     

     

     

     

    Gambar rinci

     

    Kemasan& Pengiriman

    Packaging: 25 pcs/kotak batin, 250 pcs/karton/52*26*40 cm/9kgs

    Pangiriman: dening segara, dening Express TNT, DHL, UPS, Fedex

    Layanan Kita

     

    1.Priksa sampeyan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hrs.

     

    2. Staff sing wis dilatih lan berpengalaman kanggo njawab kabeh pitakon sampeyan.

     

    3. Garansi telung taun kanggo produk sing dipimpin cree. 

     

    4.Layanan pelacakan sawise-sale kanggo klien apa wae.

     

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect