loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 1
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 2
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 3
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 4
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 5
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 6
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 7
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 1
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 2
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 3
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 4
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 5
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 6
WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb 7

WENDA - Putih Led Strobo Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Natal Light Bulb Lampu Lilin 220v 1w led strobo bulb

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    Kita utamane ngenalake salah sawijining produk paling anyar lan paling apik -White Led Strobe Effects Festoon Bulbs B22 E14 E27 Base Led Flashing Light Lamp Led Christmas Light Bulb Candle Lights 220v 1w kanggo pengunjung sing teka ing situs web kasebut. Iku dirancang kanggo ngebaki panjaluk ganti lan requisites saka pelanggan. WENDA bakal tetep fokus ing kabutuhan pelanggan lan ngetutake tren industri supaya bisa ngembangake produk sing luwih nyenengake pelanggan. Kepengin kita kanggo nutupi macem-macem pasar global lan entuk pangenalan sing luwih akeh saka para pelanggan ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:China (Daratan)Jeneng merek:Wenda
    Nomer Model:LSB001Aplikasi:Taman
    Suhu Warna (CCT):4100K (Putih Netral)Bahan Body Lampu:Plastik
    Tipe dhasar:e27/b22/e14CRI (Ra>):85
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):50
    Fluks Luminous Lampu (lm):20-30Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Tipe:Lampu Lilin
    Sertifikasi:ce, RoHSSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:OraLayanan solusi lampu:Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak CAD otomatis
    Umur (jam):30000jeneng item:E27 B22 E14 dipimpin lampu putih sumunar
    Tipe Led:SMD2835Warna bohlam:cetha
    daya:1wGaya:Lampu sumunar
    Rating IP:IP44Garansi:2 taun
    jeneng produk:Lampu kilat Lampu E27 Base Led Flashing Strobe Bulb

    Efek strobo led putih bohlam dekorasi b22 e14 e27 dasar led lampu kilat lampu kilat led bohlam lampu Natal

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    LSB001

    Jeneng barang:

    E27 B22 E14 dipimpin lampu sumunar putih

    Bahan:

    Body plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V/1W

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27 B22 E14

    Tipe Led:

    SMD2835

    Warna sing dipancarake:

    Putih sumunar

    Warna Tem:

    5000-6500K

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40 ℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat tahan banyu:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Packaging:

    10pcs / kothak njero, 100pcs / karton

    Pembayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    Pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Aplikasi

     

    Gambar rinci

     

     
    Sertifikasi

     

    Kemasan& Pengiriman

     Packing: 10 pcs/box, 100 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn

    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar kuantitas)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

     

    Aliran Produksi

     

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect