loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 1
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 2
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 3
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 4
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 5
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 6
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 7
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 1
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 2
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 3
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 4
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 5
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 6
Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 7

Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    FAQ

    1. Apa wektu pangiriman?
    Pola perlu 30-60 dina, sampel kudu 30-50 dina. Urutan pisanan mbutuhake 60 dina
    2. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.
    3. Bisa aku njaluk conto saka pabrik sampeyan?
    Ya, sampel gratis, nanging biaya ekspres sampeyan.

    Kaluwihan

    1. Pabrik kami wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.
    2.We milih supplier bahan mentahan nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan ora gawe piala kanggo lingkungan.
    3. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik minangka produsen lampu festoon vintage profesional lan produsen lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27 / B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, G45 led filament bulb, S14 LED Filament bulbs Lampu sorot 100m, G45 string lights We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Pambuka produk

    Informasi produk

    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 8   

    Kaluwihan Perusahaan

    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 9

    10 yuta pesenan saka negara manca.

    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 10

    Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora mbebayani kanggo lingkungan.

    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 11

    Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.

    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 12

    Pabrik kita wis lulus sertifikasi kualitas internasional ISO 9001 lan BSCI.

    Sertifikasi lan Paten

    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 13
    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 14

    WENDA tetep munggah karo tren pembangunan pasar, maju karo kaping, liwat analisis industri profesional lan posisi pasar pas, gumantung ing kekuatan produksi kuwat lan pasukan technical kuwat, Lamp Waterproof Hard Plastik 24v 220v E14 mimpin pepaya bohlam mimpin cahya Kanggo Taman lan Outdoor cahya Natal Panggunaan wis digawe. Perusahaan kita wis nandur modal akeh ing R&D lan nginggilaken teknologi. Iki wis menehi asil awal pungkasanipun. Minangka Lamp Waterproof Hard Plastik 24v 220v E14 mimpin pepaya bohlam mimpin cahya Kanggo Taman lan Outdoor cahya Natal Gunakake kaluwihan ditemokaké terus, iku wis digunakake digunakake ing lapangan (s) saka Lampu LED. Kanthi gati kanggo desain, Lamp Waterproof Hard Plastic 24v 220v E14 mimpin pepaya bohlam mimpin cahya Kanggo Taman lan Outdoor cahya Natal Gunakake dirancang dening tim perancang kita sing tansah cedhak karo tren industri lan tetep waspada kanggo owah-owahan.

    Panggonan Asal:Negara liyaJeneng merek:wenda
    Nomer Model:WD-SK085Aplikasi:Taman, njaba
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E14
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:GLOBESertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDTegangan:220V
    Daya Rated:0.6WWarna LED:MULTI WARNA
    Bahan:PlastikGaransi:2 taun
    Panutup:warni-warnisertifikasi:CE ROHS


    led lampu bohlam anti banyu plastik hard led bohlam bahan mentahan kanggo Taman lan outdoor nggunakake

    Deskripsi Produk

     

    Jeneng merek WEDNA
    LED QTY 6 led 
    CCT2700K——3000K
    Tegangan 24V, 220V
    daya 0.5W
    warnaPutih, putih anget, biru, gree, abang, pink
    saiki15mA
    Packing 50 pcs ing kantong plastik 
    MOQ5000 pcs
    PengirimanDikirim ing 7-15 dina sawise pembayaran
    aplikasi
    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 15
    gambar rinciPlastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 17
    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 19Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 21Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 23Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 25Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 27
    Produk sing gegandhengan

    pls klik gambar

     

    Informasi Perusahaan

    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 31Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 33 

    Kemasan& Pengiriman

    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 35 

    Sertifikasi

    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 37 

    FAQ

     Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 39

    bali menyang omah

    Plastik paling apik 24v 220v T25 E14 dipimpin lampu bohlam hiasan Kanggo Perusahaan lampu Natal Taman lan ruangan - Wenda Deco 41 

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect