loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 1
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 2
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 3
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 4
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 5
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 6
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 7
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 1
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 2
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 3
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 4
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 5
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 6
A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 7

A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage
    Produk iki tahan nyandhang. Ing proses perawatan materi, agen antistatik lan softeners digabungake menyang serat kanggo nambah resistensi abrasion saka serat.
    A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 8

    FAQ

    1. Apa jenis sertifikat sampeyan duwe?
    Kita duwe ISO9001, BSCI SAA CE ROHS lan liya-liyane.
    2. Apa sampeyan nampa bisnis OEM?
    Ya, kita OEM / ODM Produsen.
    3. Apa standar paket?
    Ekspor paket standar utawa paket khusus miturut syarat pelanggan.

    Kaluwihan

    1. Lampu sorot Iku kanggo wedding, pesta, omah& taman lsp.
    2. Kita milih pemasok bahan mentah sing nggawa sertifikat sing 100% njamin bahan kasebut ora ngrusak lingkungan.
    3.Produk anti banyu ruangan kanthi kualitas dhuwur kanthi wektu pangiriman paling cendhak.
    4,10 yuta pesenan saka negara manca.

    Babagan Wenda Deco

    WENDADECO pabrik iku profesional Produsen lampu festoon lan lampu liburan natal ruangan sing melu adol lan layanan macem-macem jinis lampu sabuk festoon E27/B22, lampu festoon, lampu sabuk festoon, G50 festoon lights RGB G40 String lampu, solar string lights, solar garden lights Led deco bulb, LED Golf bulbs, Lampu filamen LED G45, Bohlam filamen LED S14 Lampu gantung 100m, lampu string G45 We dumunung ing kutha Ningbo, Provinsi Zhejiang karo akses transportasi trep (ing segara lan udhara). Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap. Kajaba iku, pabrik kita lulus ISO 9001, BSCI lan produk kita duwe kualitas dhuwur lan kinerja anti banyu apik, sade uga ing utamané kanggo negara Eropah Negara-negara Amerika (kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol, Portugal, Swedia, Inggris poland,USA, Canada,Brazi)lan Asia(Thailand Singapore Malaysia Indonesia).Australia NeaZeland lan sateruse Kabeh Produk kita yaiku CE lan ROHS SAA UL ETL disetujoni. Kita uga ndhukung OEM& pesenan ODM. Target layanan kita yaiku nggawe produk sing berkualitas kanthi wektu pangiriman paling cendhak kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

    Saiki, aturan dhasar desain ing perusahaan kita yaiku njaga orientasi pelanggan lan didorong industri. Kita China A60 G45 Led filament lamp 220v e27 meneng plastik 2w waterproof lamp filamen dimmable dipimpin bulbhas katon sing cukup unik kanggo njupuk manungsa waé saka paling pelanggan. Kajaba iku, nduweni kinerja sing diuji lan liya-liyane. Aspek kasebut bisa mbuktekake regane produk kasebut. Duwe digawa metu sawetara tes, Staff technical kita wis mbuktekaken nggunakake teknologi njamin China A60 G45 Led filament lamp 220v e27 meneng plastik 2w anti banyu lampu filamen dimmable mimpin bohlam kinerja bisa kebak diputer out.Customers melu ing lapangan(s) saka Smart Bulbs ngomongake babagan produk kita. Spesifikasi saka China A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastik 2w waterproof lamp filament dimmable led bulb bisa disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.

    Panggonan Asal:Zhejiang, ChinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-A60FB01Aplikasi:Taman
    Bahan Body Lampu:PlastikTipe dhasar:E27
    CRI (Ra>):80Tegangan Input (V):220v
    Fluks Luminous Lampu (lm):180Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Tipe:Lampu LilinSertifikasi:ce, RoHS
    Sumber cahya:LEDLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit, tata letak LitePro DLX, tata letak CAD otomatis, pangukuran Onsite
    jeneng item:E27 dipimpin lampu filamenTipe Led:Filamen
    Warna bohlam:cethadaya:1,8w
    Gaya:A60Rating IP:IP44
    Garansi:2 taunjeneng produk:E27 Screw Waterproof Lamp 220v Dimmable Filament Led Bohlam
    Efikasi Luminous (lm/w):100


    China A60 G45 Led filament lamp 220 v e27 sekrup plastik 2 w lampu tahan air dimmable filamen led bulb

    Aplikasi

     A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 9A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 11A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 13

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-A60FB01

    Jeneng barang:

    A60 led filament lamp E27 wadhah putih anget 2700k 1.8w

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V/1.8W

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 60*100mm

    Tipe Led:

    Filamen

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget (2700-3000k)

    Dimmable:

    Dimmable utawa Ora-dimmable ok

    Wektu kerja:

    30000Jam

    CRI (Ra>):

    80

    Suhu kerja:

    (-20--+40℃)

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat Waterproof:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    1000 pcs

    Kemasan:

    10pcs / kothak njero, 100pcs / karton

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanhai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci

     A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 15A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 17A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 19A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 21A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 23

    Sertifikasi

    A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 25 

    Cocokake Kabel E27

    A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 27A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 29A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 31A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 33 

    Kemasan& Pangiriman

     Packing: 10 pcs/box, 250 pcs/ctn
    karton ukuran: 52*26*40 cm
    Bobot reged: 9kgs/ctn

    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

     

     

    Aliran Produksi

    A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 35 

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    A60 G45 Led filament lamp 220v e27 screw plastic 2w dimmable led A60 filament bulb Perusahaan - Wenda Deco 37

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect