loading

10 + Taun Custom Festoon Lampu lan  Produsen lampu solar. Layanan OEM / ODM uga kasedhiya.

Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 1
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 2
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 3
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 4
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 5
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 6
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 7
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 1
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 2
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 3
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 4
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 5
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 6
Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w 7

Dekorasi latar mburi njaba S14 bohlam filamen e27 lampu dimmable 2w

    oops ...!

    Ora ana data produk.

    Menyang homepage

    WENDA nawakake sawetara kualitas luar biasa saka Smart Bulbs. teknologi dhuwur-mburi sing diadopsi kanggo Pabrik prodhuk. Nalika prodhuk diprodhuksi lan digunakake ing lapangan (s) saka Smart Bulbs, stabilitas lan kaluwihan bisa dimainake kanthi lengkap. Dekorasi Backyard Outdoor S14 bohlam filamen e27 2w lampu dimmable, minangka salah sawijining produk paling apik lan paling anyar, pantes digatekake lan ditampilake ing saindenging jagad.

    Panggonan Asal:CinaJeneng merek:Wenda
    Nomer Model:SZ-ST45Aplikasi:lampu dekorasi ruangan
    Suhu Warna (CCT):2700K (Putih Anget Lembut)Bahan Body Lampu:kaca
    Tipe dhasar:E27CRI (Ra>):80
    Tegangan Input (V):220vEfisiensi Cahya Lampu (lm/w):180
    Fluks Luminous Lampu (lm):180Garansi (Taun):1-Taun
    Umur Kerja (Jam):30000Suhu kerja (℃):-20 - 40
    Indeks Rendering Warna (Ra):80Sertifikasi:ce, RoHS
    Sumber Daya:ACSumber cahya:LED
    Dhukungan Dimmer:ya wisLayanan solusi lampu:Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo
    Umur (jam):30000Wektu kerja (jam):30000
    jeneng item:Lampu filamen S14 e27Tipe Led:Filamen
    Warna bohlam:Cethadaya:2w
    Gaya:ST45Rating IP:IP44
    Garansi:2 taunSuhu warna:2500-2700K

     

     

    Aplikasi

     

    Deskripsi Produk

     

    Aplikasi:

    Dekorasi ruangan lan njero ruangan kanggo liburan, pesta, pesta, Natal, taman, Grosir

    Jeneng merek:

    Wenda

    Item No:

    SZ-ST45FB03

    Jeneng barang:

    S14 Filament bohlam e27 

    Bahan:

    Plastik

    Tegangan Output/Daya:

    220V/2w

    Warna Bulb:

    Cetha

    dhasar:

    E27

    Ukuran Bulb:

    Diameteripun 45*80mm

    Tipe Led:

    Filamen

    Warna sing dipancarake:

    Putih anget

    Warna Tem:

    2700k

    Dimmable:

    ya wis

    CRI (Ra>):

    80

    Wektu kerja:

    30000Jam

    Garansi:

    2 taun

    Tingkat Waterproof:

    IP44

    Sertifikasi:

    CE, ROHS

    MOQ:

    500 pcs

    Kemasan:

    dikempalken ing karton

    Ukuran karton:

    51.2*49.8*44.3cm

    Bobot reged:

    10.8kgs / ctn

    pambayaran:

    T/T, L/C, Paypal, Western Union

    Pelabuhan Pangiriman:

    Ningbo/Shanghai

    pangiriman pangiriman:

    3-5 dina kanggo pesenan sampel, 10-15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)

    Cathetan:

    a. Kanthi kinerja apik ing tingkat lan kualitas anti banyu (IP44).
    b. Iku's populer ing Australia, Eropah, Amerika Utara, Asia etc.

     

    Gambar rinci
     
     
     
     

     

    Sertifikasi

     

    Gegandhengan E27 Lamps

     

    Kemasan& Pangiriman

     Dikempalken ing karton

    Kothak warna / kothak kado
    (1) Rincian kemasan: paket karton sing kuat kanthi pelindung
    (2) Rincian Pangiriman: 3--5 dina kanggo pesenan sampel, 10--15 dina kanggo pesenan akeh (adhedhasar jumlah)
    * Ketentuan Pengiriman: Udara / Laut / Ekspres (TNT, DHL, UPS, Fedex)
    * Pelabuhan Pengiriman: Ningbo/Shanghai

    Informasi Perusahaan

     

    1. CE, RoHS, produsen lampu LED bersertifikat

     

    2. Wektu timbal produksi cendhak, pangiriman cepet

     

    3. rega sarujuk 

     

    4. Tim dodolan sing apik banget nyedhiyakake layanan ing wektu

     

    5. Kuwat R&Tim D kanthi kekuwatan ngembangake produk anyar saben wulan

     

    Get in touch with us
    just leave your email or phone number in the contact form so we can send you a free quote for our wide range of designs
    Related Products
    Ora ana data
    Contact us
    whatsapp
    contact customer service
    Contact us
    whatsapp
    Batal
    Customer service
    detect